Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ότι προβλήματα στη στελέχωση των πύργων ελέγχου προκαλούν καθυστερήσεις στις πτήσεις σε μεγάλα αεροδρόμια, όπως του Ντάλας, του Σικάγου και του Νιούαρκ, καθώς η μερική αναστολή λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εισέρχεται στην 19η ημέρα της.
Η FAA σημείωσε ότι έλαβε πολλαπλές ειδοποιήσεις έλλειψης προσωπικού για τη βραδινή βάρδια, ενώ προειδοποίησε ότι ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις και σε πτήσεις από το Λας Βέγκας και το Φοίνιξ, λόγω απουσιών στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Πηγή: Reuters
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– –
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

