Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Άρη Παπουτσή στη Νέα Μάκρη στέλνει ισχυρά πολιτικά μηνύματα και ανοίγει τη συζήτηση για τις εξελίξεις στoν Μαραθώνα.
Η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά, απαντά σε τρία κρίσιμα ερωτήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, ενώ οι Βαγγέλης Μπουρνούς και Χριστίνα Λαμπίρη τοποθετούνται για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό ζήτημα της περιοχής: το λιμάνι της Ραφήνας.
Ο Βασίλης Οικονόμου είναι πανταχού παρών.
Καταγράφουμε όλα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Σπάτων–Αρτέμιδος και αναλύουμε τα δεδομένα που διαμορφώνουν τον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028.
Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Αντωνίου ξεκινά στον Μαραθώνα… και όπως όλα δείχνουν, θα προκαλέσει έντονες συζητήσεις και ανησυχίες
Στις σελίδες της POLIS αρθρογραφούν οι Βιργινία Μάρκου, Θωμάς Μαυρογόνατος, Βασίλης Μοτσάκος, Βασίλης Σπαντούρος, Σπύρος Μαυρολέων και Λαμπρινή Μπενάτση, με παρεμβάσεις και αναλύσεις για όλα όσα απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, εκτενή αφιερώματα στη κορυφαία αθλήτρια του ελληνικού cheerleading, αλλά και στο μεγάλο FIBA 3×3 που μετατρέπει την κεντρική πλατεία της Ραφήνας σε μια γιορτή του μπάσκετ.
Η νέα POLIS δεν καταγράφει απλώς τις εξελίξεις. Τις αναδεικνύει, τις αναλύει και πολλές φορές τις προλαβαίνει. Κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα. Μην τη χάσετε.

