Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Ο διαιτητής της Euroleague, Ούρος Νίκολιτς, συνελήφθη από τη σερβική αστυνομία καθώς βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο διαμέρισμα του! Ο 40χρονος Σέρβος διαιτητής όπως μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RTS είναι υπό κράτηση από τις αρχές της χώρας και διεξάγονται έρευνες γύρω από την υπόθεση.
Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, στην κατοχή του βρέθηκαν 250.000 ευρώ, τα οποία κρατούσε μέσα στο διαμέρισμα του και η αστυνομία αναζητά την προέλευση των χρημάτων όπως αναφέρει και το αστυνομικό δελτίο.
Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ έκανε αυτό που έπρεπε στο Ρέντη – Οι οδηγίες, οι διαιτητές, ο… ΠΑΟΚ και το «καθαρό μυαλό»
Από εκεί και πέρα, ο Νίκολιτς θεωρείται από τους αρκετά καλούς διαιτητές της Euroleague και μάλιστα ήταν υποψήφιος για να διευθύνει αγώνες στο προηγούμενο Final Four.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα διεύθυνε μεταξύ άλλων, το παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της εφετινής κανονικής περιόδου, όπου και επικράτησαν οι πράσινοι, αλλά και αυτό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, όπου η βασίλισσα ήταν αυτή που νίκησε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

