Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα – Πήραν 15.000 ευρώ για το συμβόλαιο θανάτου

Date:

Share post:

📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!

Χειροπέδες σε δύο ημεδαπούς 27 ετών πέρασαν οι αστυνομικοί του ελληνικού FBI της Ελληνικής Αστυνομίας, για την υπόθεση της δολοφονίας ενός 47χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα στις 18 Αυγούστου.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις με κλοπές πορτοφολιών, παρόμοιες με τις οποίες εμπλεκόταν και το θύμα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και εμπόριο ναρκωτικών.

Μάλιστα, την εντολή για την εκτέλεση του 47χρονου Αλβανού φαίνεται πως έχει δώσει άτομο που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές.

Πήρε 15.000 ευρώ

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης της δολοφονίας, που είχε πλησιάσει το θύμα με μηχανή, ανέλαβε να δολοφονήσει τον 47χρονο έναντι ποσού 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, δεν γνώριζε το πρόσωπο που είχε δώσει την εντολή για τη δολοφονία του 47χρονου Αλβανού, αλλά ούτε και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ποιος ήταν ο Αλβανός που δολοφονήθηκε

Ο 47χρονος Μπασίμι, είχε απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών.

Τον Φεβρουάριο του 2022 οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του, είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς με άλλα 18 άτομα, αποτελούσαν εγκληματική οργάνωση που πραγματοποιούσε κλοπές από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Ποντένσε

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και ο ηλικίας 38 ετών αδελφός του, που εκτίει ποινή φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

Άρης Παπουτσής: Καλή σχολική χρονιά – Τα παιδιά του Δήμου Μαραθώνα αξίζουν περισσότερα

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά του...

Δήμητρα Τσεβά: Μια πόλη που φροντίζει τα σχολεία της, φροντίζει το μέλλον της

Τα σχολεία δεν είναι απλώς κτίρια. Είναι οι χώροι όπου τα παιδιά μας περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας...

Η τελευταία, βαθιά εξομολόγηση του Γιώργου Μαζωνάκη – “Παλεύω να συγχωρέσω”

Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε...

Το Λιμάνι της Ραφήνας: Θαλάσσια Πύλη της Πολυκεντρικής Ανατολικής Αττικής 2040

Η Ραφήνα δεν είναι απλώς μια παραθαλάσσια πόλη με ένα μεγάλο λιμάνι. Το λιμάνι της αποτελεί υποδομή διεθνούς σημασίας,...