Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Σε κάθε χωρισμό, επαγγελματικό ή προσωπικό, υπάρχουν πάντα δύο πλευρές… Αυτό ισχύει στο «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ρουί Βιτόρια. Ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό γκρουπ που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα και επί της ουσίας, αποφάσισε την αποπομπή.
Προφανώς, η πλευρά του Ρουί Βιτόρια έχει διαφορετική ανάγνωση της κατάστασης και χρεώνει στη διοίκηση του club μία σειρά εσφαλμένων χειρισμών.
Διαβάστε επίσης: Φύγε εσύ, έλα εσύ και πρωτάθλημα κανείς στην εποχή Αλαφούζου – 14 προπονητές, 3 βοηθοί, 13 χρόνια και η ιστορία επαναλαμβάνεται…
Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» επικαλούμενη πρόσωπα στον περίγυρο του Ρουί Βιτόρια, τονίζει πως για την εικόνα του Παναθηναϊκού ευθύνεται η αποδυνάμωση του ρόστερ. Το Τριφύλλι έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, όπως συμφωνήθηκε τον περασμένο Μάιο ανάμεσα στους Αλαφούζο, Παπαδημητρίου και Βιτόρια.
Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Βιτόρια, ο Παναθηναϊκός πούλησε τους δύο πιο ποιοτικούς Έλληνες παίκτες του, τον Ιωαννίδη και τον Βαγιαννίδη και τους αντικατέστησε με παίκτες που υπολείπονται σε ποιότητα. Κάτι που σημαίνει πως ο 55χρονος προπονητής δεν πιστεύει στην αξία των Καλάμπρια, Ντέσερς και μάλλον και του Ταμπόρδα.
Το δημοσίευμα της «Α Bola» αναφέρει ότι αυτός ο οποίος ενημέρωσε τον Ρουί Βιτόρια για τις αποφάσεις του Αλαφούζου, ήταν ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συναινετικό κλίμα και ο Πορτογάλος και το επιτελείο του φεύγουν με συμβιβασμό από την Αθήνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προς το παρόν δεν φαίνεται να κινδυνεύει η θέση του Γιάννη Παπαδημητρίου, αφού έχει κιόλας αρχίσει την προεργασία για τον επόμενο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Τετάρτη και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα έχει νέο κόουτς στον πάγκο.

Πηγή: In.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

