Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στους Αστυνομικούς, όλα έγινα λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στη στάση Παναγίτσα.
Ο οδηγός είχε σταματήσει το τρόλεϊ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άγιος Ιωάννης Ρέντη-Πειραιά, επειδή ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Ελευθερίου, του έκλεινε το δρόμο.
Εκείνη την ώρα, τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν, άρχισαν να τον βρίζουν και τον γρονθοκόπησαν στο λαιμό και το κεφάλι προτού τραπούν σε φυγή.
Ο 50χρονος κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας με ελαφρά τραύματα.
Οι Αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε βάρος του οδηγού η οποία δεν φαίνεται να σχετίζεται με το όχημα που εμπόδιζε τη διέλευση του τρόλεϊ.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

