Χρυσοχοΐδης για τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού: Όλες αυτές οι επιτυχίες αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ.

Date:

Share post:

📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!

Την ικανοποίησή του για τα συγχαρητήρια που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την επιχειρησιακή ικανότητα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και τους αξίζουν συγχαρητήρια», έγραψε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφορά γίνεται για τις αστυνομικές υπηρεσίες που «έφεραν στο φως μεγάλες υποθέσεις όπως η εξάρθρωση κυκλωμάτων λαθρεμπορίας πετρελαίου και η προστασία των ανηλίκων από βία και εθισμούς».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρει στην ανάρτησή του πως η αστυνομία συνεχίζει αδιάκοπα να εργάζεται για την ασφάλεια όλων των πολιτών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Όλες αυτές οι επιτυχίες αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την επιχειρησιακή ικανότητα των στελεχών της Ελληνική Αστυνομία και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο Πρωθυπουργός, Kyriakos Mitsotakis, στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του, κάνει αναφορά στις επιτυχίες και συγχαίρει τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, η οποία δουλεύει μεθοδικά και αποτελεσματικά, τόσο όσον αφορά την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, την εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίας πετρελαίου, αλλά και του εγκληματικού δικτύου στην Κρήτη. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στη συνολική μας προσπάθεια για την προστασία των ανηλίκων από τη βία και τους εθισμούς, στο αλκοόλ, τα καπνικά προϊόντα και το διαδίκτυο. Με την πλήρη εφαρμογή του νέου νόμου για την προστασία των ανηλίκων, δεν δείχνουμε καμία ανοχή σε όσους θέτουν τα παιδιά μας σε κίνδυνο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– –

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

Άρης Παπουτσής: Καλή σχολική χρονιά – Τα παιδιά του Δήμου Μαραθώνα αξίζουν περισσότερα

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά του...

Δήμητρα Τσεβά: Μια πόλη που φροντίζει τα σχολεία της, φροντίζει το μέλλον της

Τα σχολεία δεν είναι απλώς κτίρια. Είναι οι χώροι όπου τα παιδιά μας περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας...

Η τελευταία, βαθιά εξομολόγηση του Γιώργου Μαζωνάκη – “Παλεύω να συγχωρέσω”

Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε...

Το Λιμάνι της Ραφήνας: Θαλάσσια Πύλη της Πολυκεντρικής Ανατολικής Αττικής 2040

Η Ραφήνα δεν είναι απλώς μια παραθαλάσσια πόλη με ένα μεγάλο λιμάνι. Το λιμάνι της αποτελεί υποδομή διεθνούς σημασίας,...