Τσιμτσιλή & Μαλέσκου: 2 βραδινές leather εμφανίσεις έγιναν το inspo μας για αυτή την εβδομάδα

Date:

Share post:

📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!


Τα βραδινά εγκαίνια ενός κέντρου αισθητικής μετατράπηκαν σε ένα μικρό fashion event, με την κομψότητα και τη δυναμική παρουσία δύο αγαπημένων τηλεοπτικών προσώπων να κλέβουν την παράσταση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσαν το παρόν με σύγχρονο glam, σε ένα grand opening κέντρου αισθητικής, επιλέγοντας να εμφανιστούν με leather pants, ένα fashion staple που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις χειμερινές τάσεις και προσδίδει εύκολο και στυλάτο αποτέλεσμα.
Η εποχή των leather pants έφτασε: Μαύρο ή καφέ φέτος;

@ani_ayl

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε μια πιο minimal, αλλά εξαιρετικά κομψή προσέγγιση. Το εφαρμοστό μαύρο leather pant αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, ενώ το συνδύασε με ένα ανθρακί μεταξωτό ματ πουκάμισο που πρόσθετε διακριτική πολυτέλεια στο σύνολο.Το look ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα μποτάκια με μυτερή μύτη και χρυσά κοσμήματα, δίνοντας την αίσθηση μιας γυναίκας που ξέρει να ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο καθημερινό chic και την κομψότητα.

Iωάννα Μαλέσκου
Από την άλλη, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε μια πιο τολμηρή και glamorous εκδοχή. Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι της με crop top και structured δερμάτινη καπαρτίνα, δημιουργώντας ένα total black look γεμάτο αυτοπεποίθηση.Με ίσια μαλλιά και έντονο eye–makeup, η συνολική της εμφάνιση άφησε έντονη εντύπωση και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι γνωρίζει καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα.

Leather pants: Η τάση που ήρθε για να μείνει
Η εμφάνιση και των δύο παρουσιαστριών υπενθύμισε πως τα leather pants δεν είναι απλώς μια μόδα αλλά ένα από τα πιο διαχρονικά, δυναμικά και ευέλικτα pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Από minimal έως glamorous, μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και σε κάθε βραδινή περίσταση.

10 καρό πουκάμισα : Η διαχρονική τάση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και φέτος είναι hot trend
Denim Lover: Το φθινοπωρινό look της Σίσσυς Χρηστίδου και πώς να ολοκληρώσεις το look με το styling

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

Ραντεβού κάτω από τα αστέρια – Sold Out η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στη Ραφήνα

Υπάρχουν βραδιές που δεν είναι απλώς συναυλίες. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη. Η αυριανή βραδιά στο...

“Φιλολαϊκό μακιγιάζ” στην κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ

Με κινήσεις, που αποτελούν “φιλολαϊκό μακιγιάζ”, επιχειρεί η κυβέρνηση να βελτιώσει την εικόνα της εν όψει ΔΕΘ, ενώ...

Και τώρα τι κάνουμε χωρίς πρόωρες εκλογές;

Η επιμήκυνση της προεκλογικής περιόδου με τις κάλπες το 2027 αλλάζει το σχεδιασμό των κομμάτων και μπορεί να...

Η καλοκαιρινή πόζα της Κάιλι Μινόγκ που έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο

Τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί να ήταν αρκετά παραγωγικά για εκείνη, αλλά την ίδια ώρα ήταν και πολύ...