ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2023
Δελτίο τύπου
Στην τελική του ευθεία έχει μπει ο ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2023 με τις συμμετοχές έως τώρα να έχουν ξεπεράσει έως σήμερα τις 500 και στις τρείς διαδρομές.
Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές, το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας, το Λιμενικό Ραφήνας, τους δρομείς, τους γονείς με τα παιδιά.
Ευχαριστούμε τους χορηγού μας. Τον κ. Μαρτίνο με την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, τα κέντρα σπουδών HELLO, την European sports events, την Running news.gr, την Χ-TREME STORES, την ΕΥΔΑΠ, το Gardenale, την αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.
Τα τεχνικά μπλουζάκια με τα μετάλλια έχουν παραδοθεί και περιμένουν τους συμμετέχοντες, η σήμανση στους δρόμους της πόλης ετοιμάστηκε όπως και τα χιλιομετρικά μπάνερ. Ταυτόχρονα έχουν ενημερωθεί όλες οι περιοχές (Μαρίκες και πέριξ κεντρικής πλατείας Ραφήνας) για το 90 λεπτο κλείσιμο των δρόμων.
Υπενθύμιση: Ώρα προσέλευσης έως 8.45
Οι αριθμοί με τον εξοπλισμό θα παραδίδονται ΜΟΝΟ το Σάββατο στο κολυμβητήριο από 8.30 έως 18.30
Το Σάββατο από 18.00 έως 20.00 θα πραγματοποιηθεί το pasta party στο Gardenale στο κολυμβητήριο, όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι αθλητές και οι εθελοντές.
Την Κυριακή 2 Απριλίου η ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου γιορτάζει.
Σας περιμένουμε να χειροκροτήσετε όλους τους μεγάλους και όχι μόνο δρομείς που θα τιμήσουν τη πόλη μας.
Ο Προϊστάμενος του ΔΟΠΑΠ
Βασίλης Σπαντούρος

