Μια Μαγική Βραδιά με την Mary Poppins στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γέρακα

Date:

Share post:

Μια Μαγική Βραδιά με την Mary Poppins στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γέρακα

3 Ιουλίου 2024 – Μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

Στις 3 Ιουλίου 2024, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γέρακα φιλοξένησε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους. Το LAF LAB παρουσίασε το έργο “Mary Poppins”, συνδυάζοντας αρμονικά τον χορό, τη μουσική και το θέατρο, και προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και συναισθήματα.

Η παράσταση, υπό την καθοδήγηση της Λήδας Λούλη, η οποία είχε αναλάβει τη διδασκαλία, τη χορογραφία, τη σκηνοθεσία, την επιμέλεια και την οργάνωση, αναδείχθηκε σε μια αληθινή γιορτή της τέχνης. Ο Δημήτρης Γκερδιδάνης φρόντισε την επιμέλεια των κοστουμιών, δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

Το θέμα της παράστασης ήταν εμπνευσμένο από τη δύναμη της αγάπης και το πώς αυτή μπορεί να φέρει θαύματα, παρά τις ατέλειες. Οι γονείς, τα παιδιά και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ένα σημαντικό μήνυμα: κανείς γονιός δεν είναι τέλειος, αλλά με την αγάπη και την αφοσίωση, μπορούν να επιτευχθούν τα πάντα.

Η παράσταση ήταν αποτέλεσμα πολλών ωρών προβών, αγωνίας, χαμόγελων και άγχους. Όλη αυτή η προετοιμασία συνέβαλε στη δημιουργία μιας νοσταλγικής ανάμνησης για όλους όσοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνθηκε στην Λήδα Λούλη για τη διδασκαλία και την καθοδήγησή της, στην Anastasia Romanof για τις πολύτιμες συμβουλές της, καθώς και σε όλους όσους εργάστηκαν στα παρασκήνια και επί σκηνής. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους γονείς, των οποίων η υπομονή και η αφοσίωση όλο τον χρόνο ήταν καθοριστικές για την επιτυχία της παράστασης.

Το LAF LAB, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αγκάλιασε και παρουσίασε την ομάδα του με πάθος και αφοσίωση. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο, με την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα φέρει σε όλους όμορφες στιγμές και ξεκούραση.

Μέχρι τότε, η μαγεία της Mary Poppins θα συνεχίζει να ζει στις καρδιές όλων όσοι βρέθηκαν εκείνη τη μαγική βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γέρακα.

spot_img

Related articles

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι Σήμερα, στο Πικέρμι, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για την...

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας Η χθεσινή τραγωδία στη Ραφήνα, όπου μια...

Χρήστος Μουζακίτης: Το μέλλον είναι εδώ και λάμπει σαν διαμάντι

Η σχέση του παίκτη με την μπάλα είναι ερωτική, οδηγεί σε διαδρόμους μυσταγωγίας και μεταξύ των δύο αναπτύσσεται...

Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την Μέχελεν...