Χάμες κατά Ολυμπιακού: “Έλεγαν πως πηγαίνω σε στριπτιτζάδικα για να με διώξουν”

Date:

Share post:

Σε βαρύτατες κατηγορίες κατά του Ολυμπιακού προχώρησε ο Χάμες Ροντρίγκες σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της χώρας του. Ο Κολομβιανός άσος ανέφερε -στην επίθεση του στους ερυθρόλευκους- ότι υπήρξε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να αμαυρώσουν την εικόνα του και να μπορέσουν να τον διώξουν από την ομάδα, με το μικρότερο δυνατό… κόστος.

Συγκεκριμένα, ανάφερε ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών εφηύραν «εξόδους» του σε στριπτιτζάδικα της Αθήνας και ξενύχτια, ενώ εκείνος σχολιάζοντας την παρουσία του στην ομάδα ανέφερε ότι είχε μια καλή σεζόν.

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να το πει έτσι; Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε άνδρας μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σου λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα», ανέφερε ο Χάμες στο Semana με την δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη να συνεχίζει τις ερωτήσεις για το θέμα αυτό.

-Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψεμα;
«Ναι. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη συνωμότησαν εναντίον μου».

-Τι άνθρωποι;
«Από τον σύλλογο. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ένα ψέμα».

-Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;
«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έκαναν και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

-Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο».

 

 

spot_img

Related articles

H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο

Εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί αθόρυβα τα «αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα» (UAP), παλαιότερα γνωστά...

Κεντέρης – Θάνου: Η νύχτα που η Ελλάδα άδειασε τα παιδιά της

Είκοσι δύο χρόνια μετά και 5 μέρες, ίσως ήρθε η ώρα να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το...

120 χρόνια περίμενε το Καλλιμάρμαρο κάποιον να πει: «Ρε παιδιά, μήπως να το πλύνουμε;»

Χρειάστηκαν 120 ολόκληρα χρόνια και κάτι παραπάνω... για να συμβεί κάτι που, αν το σκεφτείς ψύχραιμα, είναι από...

Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη καλύφθηκε πάλι με στάχτη και ο Τσίπρας προειδοποιεί ήρθε η ώρα ο λαός να του στείλει 112 για να απομακρυνθεί

Και ενώ στο Μαξίμου νόμιζαν ότι τον Αύγουστο που ναι παχιές οι μύγες θα προετοιμάσουν ανενόχλητοι τα παχιά...