📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
«Μία ζωή χωρίς πάθος είναι μία πληκτική ζωή» όπως λέει ο Δημήτρης Κίτσος στο πρώτο μεγάλο τρέιλερ της διεθνούς σειράς η Μεγάλη Χίμαιρα, της καλύτερης σειράς για το 2025.
Η σειρά – φαινόμενο και μία διεθνή συμπαραγωγή της ΕΡΤ, Μεγάλη Χίμαιρα, θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο από την ΕΡΤ, αλλά εδώ και ένα χρόνο μας απασχολούν τα γυρίσματα και η υπόθεσή της.Η αναμονή του κοινού είναι μεγάλη, για τη σειρά που βασίζεται στο λογοτεχνικό αριστούργημα του Μ. Καραγάτση και για πρώτη φορά θα τη δούμε από τη μικρή οθόνη.Χθες το βράδυ κατά την παρουσίαση του προγράμματος της ΕΡΤ, προβλήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο μεγάλο τρέιλερ και είδαμε πιο ολοκληρωμένες σκηνές. Και πριν υποκλιθείς για μία ακόμη φορά στο μέγιστο ταλέντο και χάρισμα της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη, θα διαπιστώσεις και μία σημαντική λεπτομέρεια που αφορά στους ρόλους τόσο του Ανδρέα Κωνσταντίνου όσο και του Δημήτρη Κίτσου.Μαγευτική Καραμπέτη και κινηματογράφος στη μικρή οθόνηΗ νέα μεγάλη συμπαραγωγή της ΕΡΤ, της Foss Production, της Boo Production και δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών παραγωγής της Mompracem Films και της Beta Film, δημιουργήθηκε για να «ταξιδέψει» την ελληνική μυθοπλασία σε όλον τον κόσμο. Η σειρά μετά την μετάδοσή της στην Ελλάδα θα προβληθεί και σε ευρωπαϊκές χώρες.Προφανώς για αυτόν τον λόγο στο μεγάλο τρέιλερ, το πρώτο της σειράς το οποίο μας παρουσιάστηκε χθες βλέπουμε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, τη Φωτεινή Pelouzo (που ζει και μόνιμα στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια), αλλά και τον Δημήτρη Κίτσο να μιλούν ιταλικά.Αυτό εξυπηρετούσε τη συνεννόηση με την Ιταλίδα Μαρίνα, πριν γίνει μετά τον γάμο της, κυρία Ραΐζη.Στην παρουσίαση για τη σειρά, η διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΤ, Μαρία Κοζάκου, αποκάλεσε ως ορόσημο για τη δημόσια τηλεόραση αυτή τη σειρά.Δες το τρέιλερ στο 9.29Στο καστ της σειράς η οποία γυρίστηκε σε Αθήνα, Τεργέστη, Δήλο, Μύκονο, εκτός από τους προαναφερόμενους πρωταγωνιστές συμμετέχουν οι: Γιάννος Περλέγκας, Δημήτρης Τάρλοου, Βάσω Ιατροπούλου, Κονδυλένια Κωνσταντελάκη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Μιχαλάκης, Νικόλας Χανακούλας, Γιώργος Φριντζήλας, Νικόλας Παπαγιάννης, Γιάννης Νταλιάνης, Χριστίνα Κυπραίου, Λεωνίδας Χρυσομάλλη, Ελισσαίος Βλάχο.
Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Μ. Καραγάτση, ένα αριστούργημα της ελληνικής πεζογραφίας. Με βασική ιστορία τη ζωή της Ιταλίδας (στο βιβλίο είναι Γαλλίδα στην καταγωγή) Μαρίνας Μπαρέ που γνωρίζει στον Σηκουάνα τον πλοίαρχο και ιδιοκτήτη του ελληνικού καραβιού με το όνομα «Χίμαιρα», Γιάννη Ραΐζη.Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και αποφασίζει να παντρευτεί και να μετακομίσει στη Σύρο, εκεί που βρίσκεται το αρχοντικό της οικογένειας του καπετάνιου.Μητέρα του η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και αδελφός του ο Δημήτρης Κίτσος. Ο τελευταίος θα μπει στη ζωή της Μαρίνας και θα δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο που μόνο ως καταστροφικό μπορεί να καταλήξει.
Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

