Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Πιο συγκεκριμένα, η ξύλινη βάρκα προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Λίνδου με τη συνοδεία του Λιμενικού. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε στο σκάφος επέβαιναν 23 παράνομοι μετανάστες (12 άνδρες, 5 γυναίκες και 6 ανήλικοι), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ρόδου, όπου κατά την προανακριτική διαδικασία, προέκυψε ότι οι 12 άνδρες, Σύριοι, πραγματοποίησαν από κοινού την αγορά, τον συντονισμό της μεταφοράς και τον χειρισμό της ξύλινης λέμβου, με σκοπό τη μεταφορά τους από τη Λατάκια Συρίας στην Ιταλία.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι 12 αλλοδαποί, για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 5038/23 «Υποχρεώσεις μεταφορέων – Κυρώσεις».
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

