Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Στο -8 από την κορυφή της Eredivisie έμεινε ο Άγιαξ μετά το 1-1 στην έδρα του με τη Χερενφέιν για την 11η αγωνιστική της ολλανδικής Eredivisie.
Συγκεκριμένα ο «Αίαντας», τον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 28 Ιανουαρίου εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Champions League, έχει 20 βαθμούς, την ώρα που στην κορυφή φιγουράρει μία άλλη αντίπαλος των Πειραιωτών, η Αϊντχόφεν που έχει 28.
Θυμίζουμε πως η PSV είναι η προσεχής αντίπαλος των ερυθρόλευκων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχεται στις 4 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρουμε πώς, αλλά αντέξαμε – Πρώτα ανασύνταξη, μετά η Αϊντχόφεν»

Όσον αφορά το παιχνίδι του Άγιαξ αν και προηγήθηκε με 1-0 στο 38’΄με τον Γκοντς, η Χερενφέιν τον ισοφάρισε σε 1-1 στο 68′ με τον Σέικ, σκορ που έμεινε ως το φινάλε του ματς.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

