Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines, Σκοτ Κίρμπι, δήλωσε την Τετάρτη ότι οι διεθνείς πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και οι πτήσεις μεταξύ κύριων κόμβων της εταιρείας δεν θα επηρεαστούν από το σχέδιο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) για περικοπές δρομολογίων στα μεγάλα αμερικανικά αεροδρόμια.
Ο Κίρμπι τόνισε ότι η εταιρεία με έδρα το Σικάγο θα συνεχίσει να προσφέρει περίπου 4.000 πτήσεις ημερησίως, ενώ οι προγραμματισμένες μειώσεις θα επικεντρωθούν κυρίως σε περιφερειακές και εγχώριες πτήσεις που δεν συνδέουν κόμβους.
Πηγές: Reuters
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– –
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

