Ο Φατίχ Τερίμ είναι επισήμως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και το πρωί της Τετάρτης (27/12) έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη.
Το SPORT24 βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος και μετέφερε στο LIVE στο Show Must Go On όλο το κλίμα. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός, τονίζοντας ότι μόλις άκουσε το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου δέχθηκε κατευθείαν.
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν διήρκησε πάρα πολύ, γιατί η ενεργεια που είχαμε ήταν πολύ δυνατή και δεν χρειάστηκε επομένως. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με τον πλάνο που μου είπε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κι αποφάσισα κατευθείαν να δεχτώ την πρόταση” τόνισε αρχικά.
Για το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό: “Φυσικά κι ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρω τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ. Γνωρίζω όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο, οπότε το συντομότερο δυνατό θέλω να δω την ομάδα για να δω τι ελλείψεις έχουμε και να δουλέψω πάνω σε αυτό”.
Αρχικά, με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες, αλλά καταλήξαμε στον 1,5 χρόνο γιατί έχουμε έναν στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι τέλους και φέτος θέλω να παλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται με την ομάδα. Έχω δει κάποιους παίκτες που είναι πολύ ποιοτικοί. Από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο”.

