Νέα διάρρηξη στα ορεινά του Πικερμίου – Στόχος ξανά κατοικία στη Διώνη
Ανασφάλεια και αγανάκτηση επικρατούν ξανά στα ορεινά του Πικερμίου, μετά τη νέα διάρρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 13 Οκτωβρίου, γύρω στις 8:30, στην οδό Κέρκυρας, στη συνοικία της Διώνης.
Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά διαρρήξεων τους τελευταίους μήνες, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται το σκοτάδι και τις ήσυχες γειτονιές για να εισβάλουν σε σπίτια, συχνά τις ώρες που οι ιδιοκτήτες λείπουν ή έχουν μόλις επιστρέψει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι μπήκαν σε κατοικία αφού παραβίασαν παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού, ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν για λίγη ώρα. Όταν επέστρεψαν, βρήκαν το σπίτι αναστατωμένο και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.
Η συγκεκριμένη διάρρηξη δεν είναι η πρώτη που καταγράφεται στη Διώνη, καθώς κάτοικοι μιλούν για σειρά παρόμοιων περιστατικών στην ίδια περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει συλλήψεις.
Η ανησυχία εντείνεται, καθώς οι δράστες φαίνεται να δρουν μεθοδικά και να γνωρίζουν καλά τη διάταξη των κατοικιών και τις συνήθειες των κατοίκων. Οι τοπικές αρχές καλούν τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.
Το μόνο σίγουρο είναι πως στη Διώνη, η φράση «πάλι διάρρηξη» έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα συνηθισμένη.

