Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Συγχρόνως η τράπεζα θα εκμεταλλευτεί όσο αυτό είναι εφικτό τις εξελίξεις στη Βουλγαρία (η χώρα μπαίνει στο ευρώ) ενώ θα επενδύσει σε τεχνολογία και επιχειρεί να αναπτύξει inhouse δραστηριότητες στις πληρωμές αντίστοιχες με εκείνες των neobanks.
Τα στοιχήματα πολλά αλλά η διοίκηση της Eurobank θεωρεί πως έχει πολύ δυνατούς άσους στο μανίκι.
Σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Ιωάννου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της τράπεζας σε δείπνο εργασίας που παρέθεσε η τράπεζα στις εγκαταστάσεις του στην Κύπρο, ο όμιλος δομεί ένα ενεργητικό ύψους 103 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 60 δισ. ευρώ αφορούν την Ελλάδα, τα 28,1 δισ. ευρώ την Κύπρο και τα 12,7 δισ. ευρώ τη Βουλγαρία.
Σε επίπεδο κερδοφορίας οι δραστηριότητες στο εξωτερικό ήταν κερδοφόρες. Από τα συνολικά κέρδη της τράπεζας 1050 εκατ. ευρώ τα 557 εκατ. το εννεάμηνο 2025 προήλθαν από το εξωτερικό και αντιπροσωπεύουν το 52,7% του συνόλου. Στην Κύπρο αντιστοιχούν τα 370 εκατ. και στη Βουλγαρία τα 167 εκατ.
Οι συνέργειες Ελλαδας και Κύπρου υπολογίζονται σε περίπου 120 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 50 περίπου έχουν πραγματοποιηθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ειδήσεις σήμερα:
Το πρώτο μήνυμα και το συρτάκι της Γκιλφόιλ στην Ελλάδα – Δείτε ποιους πολιτικούς και επιχειρηματίες κάλεσε στον Αργυρό
Συναγερμός για την κηδεία σε ανοιχτό κύκλο του 39χρονου στα Βορίζια που χτυπήθηκε από δύο όπλα – Φρούριο το χωριό, αναζητούνται 3 άτομα
Επίθεση ροτβάιλερ σε 76χρονο στην Καλαμάτα: Εκπαιδευτής σκύλων εξηγεί τι πήγε λάθος – Δεν είναι πάντα ο σκύλος το πρόβλημα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

