Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Στον αγώνα των Γουόριορς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις, ο Ντρέιμοντ Γκριν κατάφερε να τραβήξει ξανά τα βλέμματα, με την έντονη παρουσία του.
Στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου, μετά από μια απώλεια μπάλας, χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Σάντι Αλντάμα. Ο Γκριν φώναξε στον Τζάρεν Τζάκσον να «σκάσει» όταν προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και αποκάλεσε τον Αλντάμα «μαλθακό».
Διαβάστε επίσης: Απίθανο lay up με περιστροφή 360 μοιρών του Γουεμπανιάμα (vid)
Όμως, η κορύφωση της πρόκλησης ήρθε λίγο αργότερα. Όταν ο Αλντάμα αστόχησε και στις δύο βολές, ο Γκριν άρχισε να χοροπηδάει και να χορεύει ειρωνικά μπροστά του.
Η προκλητική συμπεριφορά του Ντρέιμοντ Γκριν

Με πάνω από 130 τεχνικές ποινές στην καριέρα του, ο φόργουορντ των Γουόριορς συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του σε κάθε παιχνίδι, είτε με το πάθος του, είτε με τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

