Μεθυσμένοι παίκτες της Εθνικής Κροατίας τσακώθηκαν με Έλληνες σε νυχτερινό κέντρο (vid)

Date:

Share post:

Νεύρα φαίνεται πως προκάλεσε ο αποκλεισμός της Κροατίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την ήττα από την Ελλάδα, καθώς δημοσίευμα στη Σερβία κάνει λόγο για τσακωμό ανάμεσα σε μπασκετμπολίστες της Εθνικές Κροατίας και Έλληνες, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα φωτογραφίες που έγιναν γρήγορα viral και αναπαράγει το «hotsport.rs» δείχνουν τον Ζούμπατς στο δρόμο, με ορατά ίχνη αίματος στο γόνατό του.

Όλα αυτά μετά από τσακωμό των Ζούμπατς και Σάριτς με θαμώνες νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα, όπου λέγεται πως υπήρξαν και «λεκτικές προκλήσεις».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει επίσημες δηλώσεις ή επιβεβαιώσεις από την Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ή τους παίκτες σχετικά με το γεγονός.

«Ο Ίβιτσα Ζούμπατς με αίμα στα γόνατά του μετά από τσακωμό μεταξύ αυτού και μερικών άλλων Κροατών όπως ο Σάριτς σε ένα ελληνικό νυχτερινό κέντρο με μερικούς ντόπιους», αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

spot_img

Related articles

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι Σήμερα, στο Πικέρμι, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για την...

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας Η χθεσινή τραγωδία στη Ραφήνα, όπου μια...

Χρήστος Μουζακίτης: Το μέλλον είναι εδώ και λάμπει σαν διαμάντι

Η σχέση του παίκτη με την μπάλα είναι ερωτική, οδηγεί σε διαδρόμους μυσταγωγίας και μεταξύ των δύο αναπτύσσεται...

Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την Μέχελεν...