Ελεγχόμενη Στάθμευση στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου: Μύθος ή Πραγματικότητα;

Date:

Share post:

Ελεγχόμενη Στάθμευση στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου: Μύθος ή Πραγματικότητα;

Η κατάσταση της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου προκαλεί έντονες αντιδράσεις και απορίες μεταξύ των δημοτών. Ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης, σε δημόσια δήλωσή του, θέτει σημαντικά ερωτήματα και εκφράζει την αγανάκτησή του για την απουσία σαφούς πληροφόρησης και δράσης από τη δημοτική αρχή.

Η Αναρχία στην Στάθμευση

Εδώ και μέρες, ο κ. Τσεμπέρης έχει θέσει δημόσια το ερώτημα για την τύχη του προγράμματος ελεγχόμενης στάθμευσης, το οποίο επί χρόνια λειτουργούσε στην πόλη. Όπως αναφέρει, η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο κρίσης, με την άναρχη στάθμευση να έχει μετατρέψει την πόλη σε μια «τενεκεδούπολη» από παρκαρισμένα αυτοκίνητα ταξιδιωτών σε κάθε γωνιά.

Απουσία Ελέγχου και Εισπράξεων

Οι δημότες, οι οποίοι έχουν πληρώσει για την περιβόητη κάρτα ελεύθερης στάθμευσης στις οριοθετημένες ζώνες ελέγχου, αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί. Παρά την είσπραξη των σχετικών εσόδων, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και οι παραβάσεις δεν βεβαιώνονται. Η απώλεια εσόδων από τις κλήσεις που δεν κόβονται προστίθεται στις δυσκολίες της καθημερινότητας των δημοτών.

Έλλειψη Προσωπικού και Δράσης

Ο κ. Τσεμπέρης υποστηρίζει ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού για την εφαρμογή του προγράμματος ελεγχόμενης στάθμευσης. Ως αποτέλεσμα, η πόλη έχει μείνει με τις πινακίδες που πληροφορούν για ένα ανύπαρκτο σύστημα, ενώ οι δημότες που έχουν προπληρώσει τις κάρτες τους μένουν ανικανοποίητοι.

Η Σιωπή της Διοίκησης

Ο πρώην αντιδήμαρχος απευθύνει έντονη κριτική προς τη δημοτική αρχή, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, σιωπά και δεν απαντά σε τίποτα. Ζητά από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μπουρνιά να απαντήσει στα ερωτήματα των συνδημοτών του με σαφήνεια και υπευθυνότητα.

Τα Ερωτήματα που Χρειάζονται Απάντηση

  1. Υπάρχει ή όχι ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου;
  2. Αν όχι, ποιοι είναι οι λόγοι της μη λειτουργίας του συστήματος;
  3. Τι θα γίνει με τις προεισπράξεις των συνδημοτών που έχουν ήδη πληρώσει για κάρτες στάθμευσης;

Οι δημότες απαιτούν άμεσες απαντήσεις και λύσεις, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η δικαιοσύνη στην καθημερινότητά τους. Η δημοτική αρχή οφείλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους με διαφάνεια και συνέπεια.

https://www.facebook.com/chris.tseberis

spot_img

Related articles

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι Σήμερα, στο Πικέρμι, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για την...

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας Η χθεσινή τραγωδία στη Ραφήνα, όπου μια...

Χρήστος Μουζακίτης: Το μέλλον είναι εδώ και λάμπει σαν διαμάντι

Η σχέση του παίκτη με την μπάλα είναι ερωτική, οδηγεί σε διαδρόμους μυσταγωγίας και μεταξύ των δύο αναπτύσσεται...

Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την Μέχελεν...