Χρυσοί Πρωταθλητές Ευρώπης τα Ραφηνιωτάκια

Date:

Share post:

Για άλλη μία φορά οι Ραφηνιώτες αθλητές της Εθνικής Ομάδας Μοντέρνου Πεντάθλου που ανήκουν στον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ, το σύλλογο που έχει φέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BIATHLE, TRIATHLE και LASER RUN της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου στα Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Οι αθλητές του ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ κατάφεραν να κρεμάσουν αρκετά μετάλλια στο στήθος τους αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το πόσο σπουδαία δουλειά πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας εδώ και αρκετά χρόνια.

O Θάνος Σπαντούρος κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο MIX LASER RUN και στο BIATHLE RELAY, δύο ασημένια στο TRIATHLE και LASER RUN RELAY.

O Μάριος Σπαντούρος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο BIATHLE RELAY, δύο ασημένια στο TRIATHLE και LASER RUN RELAY, ένα χάλκινο στο MIX TRIATHLE.

O Τηλέμαχος Κορωναίος κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο MIX BIATHLE, τρία χάλκινα στο MIX TRIATHLE, LASER RUN και στο TRIATHLE RELAY.

Η Νίκη Σπαντούρου κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο LASER RUN RELAY, δύο ασημένια στο BIATHLE και TRIATHLE RELAY.

Σε πελάγη ευτυχίας φυσικά και ο Ομοσπονδιακός τους προπονητής Άγγελος Σπαντούρος που είδε τους κόπους των παιδιών και των οικογενειών τους να πιάνουν τόπο! Μάλιστα για την ιστορία να προσθέσουμε  πως οι διοργανωτές τον τίμησαν, εντάσσοντάς τον στην οργανωτική επιτροπή των Αγώνων! 

spot_img

Related articles

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι Σήμερα, στο Πικέρμι, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για την...

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας Η χθεσινή τραγωδία στη Ραφήνα, όπου μια...

Χρήστος Μουζακίτης: Το μέλλον είναι εδώ και λάμπει σαν διαμάντι

Η σχέση του παίκτη με την μπάλα είναι ερωτική, οδηγεί σε διαδρόμους μυσταγωγίας και μεταξύ των δύο αναπτύσσεται...

Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την Μέχελεν...