Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Έγινε και αυτό σε ματς της Superleague 2. Όσοι παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας, έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ της Καβάλας Γιάννης Ζωγράφος δέχθηκε την επίθεση των… συμπαικτών του εξαιτίας της απόδοσής του, στο ξεκίνημα του ματς, με ένα από τα λάθη του να οδηγεί μάλιστα και σε γκολ των φιλοξενούμενων.
Διαβάστε επίσης – Μπενίτεθ vs Κόουλμαν, 20 χρόνια μετά: Από το Άνφιλντ και το Κρέιβεν Κότατζ, στη Λεωφόρο (vids)
Ο προπονητής, Θωμάς Γράφας, έκανε αλλαγή τον Ζωγράφο στο 34ο λεπτό, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να… σβήσει η φωτιά. Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει, ένας συμπαίκτης του του μίλησε σε έντονο ύφος και τον έσπρωξε, ενώ ένας άλλος του πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο, όπως φαίνεται στα παρακάτω στιγμιότυπα.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του ζήτησαν από τον Ζωγράφο να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε προσωρινά και φέρεται να παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από τις κερκίδες.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

