Η ακαδημία που δημιουργεί αστέρες (pic, vids)

Date:

Share post:

📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!

Η Ρεν μπορεί να μην ανήκει στα οικονομικά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ωστόσο διαθέτει ένα από τα πιο παραγωγικά «φυτώρια» ταλέντων στον κόσμο.

Η φετινή ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας ήρθε να το επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά, καθώς αρκετοί πρώην παίκτες της βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε λογαριασμό ο Μασταντουόνο: Σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Από τα γήπεδα της Βρετάνης στα κορυφή του κόσμου

Η Ρεν έχει επενδύσει διαχρονικά στην ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Χωρίς μεγάλα μπάτζετ, αλλά με σωστή δουλειά σε σκάουτινγκ, υποδομές και προπονητές, έχει καταφέρει να δημιουργήσει παίκτες που αφήνουν το στίγμα τους στο κορυφαίο επίπεδο.

Η λίστα των πρώην παικτών της Ρεν που διακρίθηκαν στην Χρύση Μπάλα είναι εντυπωσιακή:

Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο Γάλλος εξτρέμ μετά από μια φανταστική σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν όπου κατέκτησε τα πάντα σκοράροντας 37 γκολ και 17 ασίστ έγινε ο πρώτος παίκτης από τη ακαδημίες της Ρεν που καταφέρνει να κατακτήσει την Χρύση μπάλα.

Ραφίνια

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα, που πέρασε από τη Βρετάνη βρέθηκε στην 5η θέση, μάλιστα η Ρεν είχε δαπανήσει περίπου 21 εκατ.  ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνα, σε ηλικία 22χρονών.

Ντεζιρέ Ντουέ

Το νέο «golden boy» του γαλλικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε από της ακαδημίες της Ρεν και έφτασε να πρωταγωνιστεί στον τελικό του Champions League με δυο γκολ και μια ασίστ κατατάσσεται στην 14η θέση της λίστας.

Σερού Γκιρασί

Ο εποθετικός της Ντόρτμουντ πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στη Ντόρτμουντ, σκοράροντας 38 γκολ σε 50 παιχνίδια, εκ των οποίων 13 σε 14 αγώνες Champions League, φτάνοντας ως τα προημιτελικά και σημειώνοντας χατ-τρικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα πήρε την 21η θέση.

Η Ρεν έχει στο παρελθόν αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, από τον Σιλβέν Βιλτόρ και τον Γιοάν Γκουρκίφ μέχρι τη νέα γενιά, το κοινό στοιχείο όλων είναι η ωριμότητα και η τεχνική κατάρτιση που δείχνουν από πολύ μικρή ηλικία.

Καλώς τον Γκουστάβο Μάντσα

Με τον Γαλλικό σύλλογο να συνεχίζει να δίνει βαρύτητα στις ακαδημίες, είναι μάλλον βέβαιο πως δεν θα αργήσει η στιγμή που ένας ακόμη παίκτης της Ρεν θα βρεθεί στη λίστα της Χρυσής Μπάλας.

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

1993 ή 2012: Η σημερινή απειλή για τον Μητσοτάκη…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πολύ δύσκολο γρίφο να λύσει ενόψει των επόμενων εκλογών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΙΑΣ Καθώς η πολιτική ζωή...

Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη

Ένα σπίτι είναι δικαίωμα για όλους, όχι προνόμιο για λίγους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε στην Ευρώπη...

Ραντεβού κάτω από τα αστέρια – Sold Out η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στη Ραφήνα

Υπάρχουν βραδιές που δεν είναι απλώς συναυλίες. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη. Η αυριανή βραδιά στο...

“Φιλολαϊκό μακιγιάζ” στην κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ

Με κινήσεις, που αποτελούν “φιλολαϊκό μακιγιάζ”, επιχειρεί η κυβέρνηση να βελτιώσει την εικόνα της εν όψει ΔΕΘ, ενώ...