Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Φλώρινα, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή το Σεπτέμβριο του έτους 2019, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η ανωτέρω μοτοσυκλέτα δεν έφερε τη νόμιμη πινακίδα κυκλοφορίας και είχε διαφορετικό κινητήρα από αυτόν που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας.
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη και ο γονέας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας αυτού, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Η συντονισμένη ενέργεια των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας, οδήγησε στον εντοπισμό και στη σύλληψη ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 10-10-2019, στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, από τον ιδιοκτήτη της.
Ειδικότερα, χθες (18-09-2025) τις απογευματινές ώρες στη Φλώρινα, προαναφερόμενοι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν δίκυκλη μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από τον προαναφερόμενο ανήλικο, ο οποίος δε σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, πλην όμως άμεσα ακινητοποιήθηκε.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα δεν έφερε τη νόμιμη πινακίδα κυκλοφορίας και είχε κινητήρα διαφορετικό από αυτόν που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

