Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Ουκρανικά drones προκάλεσαν ζημιές σε κατοικίες και τραυμάτισαν τουλάχιστον έξι άτομα στο ρωσικό λιμάνι Νοβοροσίσκ, στη Μαύρη Θάλασσα, κατά διαδοχικές επιθέσεις στην περιοχή, νωρίς την Τρίτη, όπως δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι.
Το Επιχειρησιακό Επιτελείο της νότιας περιοχής Κρασνοντάρ ανέφερε μέσω Telegram ότι πέντε πολυκατοικίες και δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Τα συντρίμμια που έπεσαν από τα drones προκάλεσαν πυρκαγιές σε δύο σημεία, τις οποίες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η περιφέρεια Κρασναντάρ υπέστη μια από τις πιο παρατεταμένες και μαζικές επιθέσεις» της Ουκρανίας, ανέφερε μέσω Telegram ο Βενιαμίν Καντράτιεφ, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον έξι τραυματίες.
Νωρίτερα, θραύσματα drones είχαν σπάσει παράθυρα και προκαλέσει ζημιές σε κτίρια στο Κρασνοντάρ, την πρωτεύουσα της περιοχής, ενώ ένα drone προκάλεσε ζημιές και τραυματισμό σε έναν κάτοικο χωριού νότια του Νοβοροσίσκ.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι νωρίτερα είχαν καταρρίψει 10 drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα, μια ημέρα μετά από ουκρανική επίθεση σε εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που διέκοψε τη θέρμανση σε πόλη κοντά στην πρωτεύουσα.
Πηγή: Reuters
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– –
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

