Ναυαγοσώστες σε όλες τις παραλίες από το ΟΛΡ

Date:

Share post:

Τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού (μέσω ΕΣΗΔΗΣ), κάτω των ορίων, για την ανάθεση της Σύμβασης με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών Ναυαγοσωστικής Κάλυψης – Προστασίας τεσσάρων (4) Παραλιών εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ραφήνας, αρμοδιότητας της «Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.», για πέντε (5) θέσεις ναυαγοσωστικών βάθρων, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών», ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας

Ο Διαγωνισμός και η επιλογή Αναδόχου θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α’ 147/08-08-2016) Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), όπως ισχύει καθώς και τις διατάξεις του Ν. 4782/2021 (Φ.Ε.Κ. 36/Α΄/09-03-2021) «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των Δημοσίων Συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη, τις υποδομές και την υγεία».

Αντικείμενο σύμβασης:

Το αντικείμενο της Σύμβασης αφορά στην Παροχή υπηρεσιών Ναυαγοσωστικής Κάλυψης – Προστασίας τεσσάρων (4) Παραλιών εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ραφήνας, αρμοδιότητας της «Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.», για πέντε (5) θέσεις ναυαγοσωστικών βάθρων, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών».

Παραλίες παροχής των εν λόγω υπηρεσιών: «ΜΑΡΙΚΕΣ», «ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ», «ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ» και «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ» Ραφήνας.

Θέσεις Ναυαγοσωστών: πέντε (5).

Ο Ανάδοχος αναλαμβάνει επίσης τη διάθεση, τοποθέτηση πέντε (5) νέων ναυαγοσωστικών βάθρων (πύργων) με τις νέες διαστάσεις που αναφέρονται στο άρθρο 9 «Βάθρο Ναυαγοσώστη» του Π.Δ. 71/2020 καθώς και την απεγκατάστασή τους μετά τη λήξη του χρόνου παροχής της υπηρεσίας. Οι πύργοι θα ανήκουν στον Ανάδοχο.

Ο αναγκαίος εξοπλισμός για το προσωπικό (ναυαγοσώστες) θα είναι ακριβώς όπως προβλέπει το Π.Δ. 71/2020 (ΦΕΚ 166Α/31-08-2020

Δείτε ολόκληρη την Διακήρυξη του Διαγωνισμού ΕΔΩ

spot_img

Related articles

Πετρέλαιο θέρμανσης: 36% ακριβότερη η τιμή σε σχέση με πέρυσι παρά τις επιδοτήσεις

Αρον, άρον η κυβέρνηση σπεύδει να πάρει μέτρα για την αναχαίτιση των αυξήσεων στο πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και...

Μαζαρέκο: Ένας χρόνος υποσχέσεις, δεκαέξι ημέρες στον «πάγο» και τα σωματεία ακόμη περιμένουν

Τον Σεπτέμβριο του 2025 η παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου στο Μαζαρέκο προς το ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε ως η λύση...

Social media: Γιατί αποθηκεύουμε πράγματα που δεν θα ξαναδούμε ποτέ;

Πόσα screenshots έχετε αυτή τη στιγμή στο κινητό σας από διάφορες σελίδες ή social media; Αν ανοίξετε τη...

ΟΦΗ – Χόφενχαϊμ 2-0: Ονειρεμένο ξεκίνημα για τους Κρητικούς

Ο Χρήστος Κόντης είπε ότι ο ΟΦΗ δεν σκοπεύει απλά να συμμετάσχει στη League Phase του Europa League,...