Η ανώριμη κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Date:

Share post:

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του σχετικά με τη μείωση της ασφάλειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο ανώριμοι ενήλικες λόγω των απαιτήσεων ασφαλείας τους για τις επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε στον πρίγκιπα Χάρι μια ώθηση αυτή την εβδομάδα και θα μπορεί πλέον να ασκήσει έφεση στην απόφασή τους να απορρίψουν την αξίωσή του για τη μειωμένη ασφάλεια όταν επισκέπτεται τη Βρετανία.

Ξεκίνησε τον δικαστικό του αγώνα κατά του Υπουργείου Εσωτερικών το 2020 αφού αποφασίστηκε πως οι Σάσεξ θα λάβουν διαφορετική ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει υποστηρίξει πως αυτό απειλεί την ασφάλειά του.

«Είναι οι πιο ανώριμοι ενήλικες»

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Kinsey Schofield, ωστόσο, αμφισβήτησε το επιχείρημα του πρίγκιπα Χάρι, σημειώνοντας πως ο βασιλιάς του είχε προσφέρει ακόμα και δωμάτιο σε μια από τις βασιλικές κατοικίες κατά τη διάρκεια της τελευταίας του διαμονής για να εγγυηθεί την προστασία του.

«Αισθάνομαι πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά με τη Μέγκαν να μην τον συνοδεύει στην τελευταία επίσκεψη… Η Μέγκαν δεν έρχεται σε αρκετές από τις τελευταίες επισκέψεις. Ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να μείνει στο παλάτι… είναι σχεδόν σαν να προσπαθούν να αποδείξουν την απόψή τους λέγοντας ‘λοιπόν, η Μέγκαν δεν μπορεί να έρθει. Δεν είναι αρκετά ασφαλής. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να μείνει στο παλάτι, δεν είναι αρκετά ασφαλές».

Είναι οι πιο ανώριμοι ενήλικες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και νιώθω ότι δημιουργούν αυτή την απόσταση για να τιμωρήσουν κάποιον και να αποδείξουν κάποιο σημείο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν πιο ασφαλής» υπογραμμίζει ο Kinsey Schofield.

spot_img

Related articles

Ενημέρωση από τον Δήμο για τους καθαρισμούς των οικοπέδων & τον κανονισμό Πυροπροστασίας – Ποιους αφορά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σχετικά με τους καθαρισμούς των οικοπέδων και τον κανονισμό Πυροπροστασίας  Αναλυτικά: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ...

Τι συμβαίνει με τα ξερά χόρτα & κλαδιά σε Ραφήνα και Πικέρμι – Ολόκληρες ντάνες στο Κόκκινο Λιμανάκι! (φωτό & βίντεο)

Μεγάλη είναι η αγωνία των κατοίκων σε Ραφήνα και Πικέρμι που βλέπουν ντάνες από ξερά χόρτα και κλαδιά...

Γιατί η NASA θα προσθέσει ένα «τεχνητό άστρο» στον ουρανό

Μια νέα φωτεινή κουκκίδα θα προστεθεί στα άστρα του ουρανού των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας. Η NASA προγραμματίζει για το...

Διαζύγιο: Μήπως ο γάμος σας είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει;

Κάθε σχέση περνά από δοκιμασίες και δυσκολίες. Άλλες διαχειρίσιμες, άλλες πάλι όχι. Αν ένας γάμος βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης,...