Με χαμόγελα, συγκίνηση και ευχές για μια δημιουργική πορεία, πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, ο Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ραφήνας – Πικερμίου, σηματοδοτώντας την όμορφη εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κα. Δήμητρα Τσεβά, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κα. Λύγκου (Παιδείας & Δημόσιας Υγείας), κα. Μακρή, κ. Μπουρνιάς, κ. Σκούφος και κ. Ζαφειρόπουλος. Η παρουσία τους έδειξε τη στήριξη της δημοτικής αρχής στους μικρούς μαθητές και στο πολύτιμο έργο των παιδαγωγών.
Όμως, οι πρωταγωνιστές της όμορφης αυτής στιγμής ήταν οι αγαπημένοι γονείς και φυσικά τα μικρά, αξιαγάπητα παιδιά 💖, που με τα γέλια και τη ζωντάνια τους γέμισαν την αυλή με χαρά και αισιοδοξία.
Με συγκινητικά λόγια, οι ιερείς μετέφεραν ευχές για υγεία, πρόοδο και ευλογία σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς. Ο Αγιασμός έγινε αφορμή να ενώσει όλη την τοπική κοινωνία σε μια κοινή ευχή: να είναι η νέα χρονιά γεμάτη μάθηση, δημιουργία και χαμόγελα.
Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές, χαμόγελα και το αίσθημα ότι η σχολική χρονιά που ξεκινά φέρνει μαζί της ελπίδα, όνειρα και όμορφες στιγμές για όλους.




