Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Εκτός Carabao Cup από τον δεύτερο γύρο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είδε την Γκρίμσμπι να επικρατεί 12-11 στη διαδικασία των πέναλτι, σε ένα παιχνίδι-θρίλερ.
Η ομάδα της League Two ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Βέρναμ και Γουόρεν στο 22′ και το 30′ αντίστοιχα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να επιστρέψουν στο φινάλε του ματς και να πάνε στα πέναλτι. Ο Εμπουεμό στο 75′ και ο Μαγκουάιρ στο 89′ έκαναν το 2-2.
Στη διαδικασία των πέναλτι οι δύο αντίπαλοι τα έδωσαν όλα και αφού εκτελέστηκαν συνολικά 26 πέναλτι, η Γκρίμσμπι ήταν εκείνη που μπόρεσε να βγει στον… αφρό και να πάρει την πρόκριση με το 12-11.
Προκρίσεις για Έβερτον και Φούλαμ
Στα άλλα παιχνίδια, η Φούλαμ «καθάρισε» από νωρίς την Μπρίστολ Σίτι επικρατώντας με 2-0. Το αυτογκόλ του Τζορτζ Τάνερ στο 8ο λεπτό και το τέρμα του Ραούλ Χιμένες στο 21′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και έδωσαν την πρόκριση στο σύνολο του Μάρκο Σίλβα.

Τέλος, επίσης με 2-0 επικράτησε η Έβερτον της Μάνσφιλντ, ωστόσο πιο δύκολα από τη Φούλαμ. Τα «ζαχαρωτά» έκαναν το 1-0 με δράστη τον Κάρλος Αλκαράζ, για να βάλει τέλος ουσιαστικά στο παιχνίδι ο Μπέτο στο 89ο λεπτό για το τελικό 2-0.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

