Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Ο Ταξιάρχης Χαλκιδικής φοράει τα γιορτινά του και δίνει πρώτος το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το χωριό από όπου ξεκινά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλο τον κόσμο είναι έτοιμο για τη φωταγώγησή του δέντρου του.
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους δεκατεσσάρων μέτρων είναι μια δωρεά του Αργύρη Καρανταγλή, ενός παραγωγού από τον Ταξιάρχη. Κάθε χρόνο είθισται ένας παραγωγός να δωρίζει στο χωριό ένα δέντρο, το οποίο στολίζεται.
Το δέντρο θα φωταγωγηθεί από τον Δήμαρχο Πολυγύρου και από τον πρόεδρο του χωριού ενώ ήδη επικρατεί το αδιαχώρητο στην πλατεία αλλά και στο χωριό γενικότερα από κόσμο, που έχει έρθει από Χαλκιδική αλλά και από Θεσσαλονίκη.
Αυτό το μοναδικής ομορφιάς χωριό στα 670 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας που κρέμεται στις πλαγιές του Χολομώντα, θα έχει την τιμητική του φέτος και από εκεί θα ξεκινήσει ο εορτασμός των Χριστουγέννων.
Πάνω από 33.000 δέντρα θα φύγουν για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία στο διάστημα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να στολιστούν ενόψει των εορτών.
Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κρητικού
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– –
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link

