Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Ο σπουδαίος συνθέτης πέθανε πριν από έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100. Αν και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή στις 5 Οκτωβρίου 2024, δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο», που παραχώρησε συνέντευξη η Λουκίλα Καρρέρ ανέφερε πως, σύμφωνα με την ίδια, ο Μίμης Πλέσσας πέθανε στις 4 Οκτωβρίου. Η σύζυγός του δεν προχώρησε σε ανακοίνωση εκείνο το βράδυ, επιλέγοντας να αποφύγει τη δημοσιότητα και τις σχετικές δηλώσεις.
Η Λουκίλα Καρρέρ εξήγησε πως αντιμετώπισε την απώλεια του συνθέτη με δύναμη και ρεαλισμό, αποδεχόμενη ότι ο θάνατος είναι μέρος της ζωής. Παράλληλα δήλωσε ευγνώμων που ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή σε προχωρημένη ηλικία με απόλυτη διαύγεια, όπως είπε και πως μέχρι την τελευταία στιγμή επικοινωνούσαν.
Δείτε το βίντεο
«Διαχειρίστηκα την απώλειά του, όπως πρέπει να τη διαχειριστεί ο κάθε άνθρωπος. Μόνοι μας γεννιόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε. Με πολλή δύναμη και υπομονή, αλλά αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Τι να έκανα; Ευτυχώς, έφτασε σε μία ηλικία και δεν αρρώστησε, δεν έχασε το μυαλό του, επικοινωνούσαμε μέχρι την ώρα που έφυγε, οπότε ο ίδιος ο άνθρωπος μου λείπει. Έχω το σκυλάκι μας. Του μιλάω, νιώθω ότι είναι εδώ. Επειδή εδώ περνάγαμε τις περισσότερες ώρες, στο στούντιο του, εδώ δημιούργησε, εδώ είμαι το περισσότερο μέρος της ημέρας. Τον είδα μόνο δύο φορές στον ύπνο μου με μηνύματα που μου έστειλε» δήλωσε η χήρα του Μίμη Πλέσσα.
Σε άλλο σημείο, η Λουκίλα Καρρέρ σχολίασε, πώς αντιδράει όταν ακούει αγαπημένα κομμάτια του συζύγου της: «Πολλές φορές του λέω “μπράβο Μίμη, αθάνατο τραγούδι αυτό”».
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link