Δράση υγείας για όλες τις γυναίκες σε Ραφήνα και Πικέρμι – Δήμος Ραφήνας

Date:

Share post:

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις
📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, ανακοινώνει την έναρξη της Γ΄ φάσης του προγράμματος «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου», που περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις ψηφιακής μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου.

Η δράση συνδέεται με τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.  Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025, με την παρουσία της Κινητής Μονάδας και του επιστημονικού προσωπικού του Ιδρύματος αρχικά στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ραφήνας και στη συνέχεια μπροστά από το κτίριο του πρώην κοινοτικού καταστήματος Πικερμίου.

Οι εξετάσεις απευθύνονται:

  • Σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 25-69 ετών για το Τεστ Παπανικολάου.
  • Σε γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω για τη ψηφιακή μαστογραφία.

Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2294039049, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 13:00.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που προάγουν την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την προστασία της υγείας των πολιτών.

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

Παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Κόντης για να κερδίσει χρόνο στον… Μπαλντίνι

Εμμέσως ο Χρήστος Κόντης προανήγγειλε την παραμονή του στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με τις δηλώσεις του στο Flash...

Απώλεια βάρους μετά τα 40;

Μετά τα 40, ο μεταβολισμός και οι ορμονικές λειτουργίες...

Tired girl makeup: Το μακιγιάζ της Gen Z θα σε κάνει να αγαπήσεις τις «ατέλειες» κάτω από τα μάτια

Έχει γίνει viral, γιατί δεν είναι άλλο ένα trend που κυνηγάει την τελειότητα, είναι ένα makeup trend...