Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!
Η Παρτιζάν έχει σημαντικά κενά στο ρόστερ της, ειδικά μετά τον τραυματισμού του Κάρλικ Τζόουνς, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε ότι βρίσκονται στην αγορά για να καλύψουν την απουσία του.
Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα ψάχνει παίκτες που να μπορούν να ταιριάξουν στην ομάδα, τόσο στη θέση του γκαρντ όσο και στου σέντερ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που επικρατούν σε όλες τις ομάδες της Euroleague, και… ρίχνει την ευθύνη στο μικρό διάστημα προετοιμασίας στην έναρξη της σεζόν.
Διαβάστε επίσης: Χαμός στα social με τη… βουτιά του Ράσφορντ – Το λένε ακόμα και γνωστοί οπαδοί της Μπαρτσελόνα: «Κανένα πέναλτι»! (vid+pics)
Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς
«Έχουμε μια κατάσταση, στην οποία, όπως έχω πει, μόνο ο Ουάσινγκτον είναι στη θέση του πόιντ γκαρντ. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς που κάνουμε. Ψάχνουμε επιλογές, είναι εύκολο να αναγνωρίσεις έναν καλό παίκτη, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να φέρεις έναν παίκτη. Πρέπει να έρθει, να πληροί τις προϋποθέσεις. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες με περισσότερους πόρους από εμάς και αυτή ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το πούμε. Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν φέρναμε τουλάχιστον έναν παίκτη. Από την αρχή της προετοιμασίας μιλάμε για την ανάγκη ενός ψηλού.
Δεν ξέρω αν ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα για δύο γκαρντ. Αντιδράσαμε μετά τον τραυματισμό του Κάρλικ, ψάχνουμε για έναν γκαρντ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη έναν ψηλό. Ελπίζουμε ότι ο Σέικ Μίλτον θα αναρρώσει το επόμενο διάστημα. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμένοι παίκτες, όχι μόνο στη δική μας ομάδα αλλά σε όλη την EuroLeague.
Θα έπρεπε η Ένωση Παικτών (ELPA) να ανησυχεί για το ότι υπήρχαν μόνο 35 ημέρες προετοιμασίας; Κάποιοι παίκτες ήρθαν πολύ καλά προετοιμασμένοι, κάποιοι όχι, κάποιοι εντελώς απροετοίμαστοι. Και τι να κάνεις; Ας μην επιστρέψουμε σε αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε το ρόστερ που έχουμε. Δεν είναι εύκολο».
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!
Source link


