Υποψήφιος πρόεδρος της Μπενφίκα υπόσχεται την επιστροφή του Μπερνάρντο Σίλβα

Date:

Share post:

📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!

Ο Μπερνάρντο Σίλβα παρέμεινε στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όπως σχετικά υποστηρίζει η «A Bola» η Μπενφίκα θέλει να τον πάρει πίσω στο «Ντα Λουζ». Το συμβόλαιο του 30χρονου Πορτογάλου άσου με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι του 2026 και τ’ όνομα του διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Ζοάο Νορόντα υποσχέθηκε πως αν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου τότε θα φέρει πίσω στη Λισαβόνα τον διάσημο άσο: «Το συμβόλαιο είναι έτοιμο και τον περιμένει», ανέφερε σχετικά θέλοντας να πείσει τα μέλη του συλλόγου να τον εκλέξουν στην προεδρία.

Διαβάστε επίσης: Η Τουρκία στο πιάτο σας: To βαρόμετρο Σενγκούν, ο «εγκέφαλος» Λάρκιν και το… εξωφρενικό 44.6% (vids)

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σίλβα δέχτηκε το καλοκαίρι μια μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αποφάσισε να μείνει για μια ακόμη σεζόν στην Premier League και ν’ αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ο Σίλβα εντάχθηκε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2017, όταν άφησε τη Μονακό για 50 εκατ. ευρώ.

Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, η απόφαση της διοίκησης και τα (δύο) βραβεία-ρεκόρ του Ντιόγκο Νασιμέντο

Η ομάδα της Λισαβόνας είναι αυτή που ανέδειξε τον διεθνή άσο, ο οποίος εντάχθηκε στις ακαδημίες των «αετών» σε ηλικία 12 ετών το 2007 και το 2014 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, για να πάρει τρία χρόνια αργότερα την πρώτη του μεταγραφή στη γαλλική ομάδα. Η Μπενφίκα, αν εκλεγεί ο Νορόντα, θα προσπαθήσει να πάρει τα δικαιώματα του τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλιώς θα περιμένει να τον διεκδικήσει ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι.

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν έως €4.000 μετά τις δικαστικές αποφάσεις

Σε εξέλιξη οι πληρωμές των αναδρομικών για το 11μηνο Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016, ύψους έως 4.000...

Συγκλονιστική Φιάσκα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, το παλέψαμε με την οικογένειά μου»

Η Όλγα Φιάσκα πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα στα 35χλμ βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Τόκιο,...

Giorgio Armani: Άνοιξε η διαθήκη του – Οι κληρονόμοι και οι οδηγίες για την πώληση του brand

Ο εμβληματικός σχεδιαστής μόδας έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σαφέστατες οδηγίες ως προς την επόμενη μέρα του...
Polis

Polis

🗣 Μιλήστε μαζί μας τώρα στο Messenger!

I will be back soon

Polis
💬 Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία!
Η ομάδα του Polis Media θα σας απαντήσει σύντομα.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! 🙏
Messenger