Θέλω να είμαστε για πάντα μαζί

Date:

Share post:

📲 Κατεβάστε την εφαρμογή μας Polismedia.gr
Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα γεγονότα και κάντε αποδοχή στις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!
ℹ️ New Polis Group
Είμαστε πλέον μία ενιαία δύναμη ενημέρωσης.
Έρχεται το Φθινόπωρο το νέο WebTV & WebRadio του New Polis Group – μείνετε συντονισμένοι!

Στη σχέση του με τη Ντούα Λίπα αναφέρθηκε ο Κάλουμ Τέρνερ, δηλώνοντας πως μοναδική του επιθυμία είναι να μείνει για πάντα στο πλευρό της. Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Etalk, με τον 35χρονο ηθοποιό να απαντά σε ερώτηση για τα σχέδιά τους, λέγοντας:«Να είμαστε απλώς μαζί, για πάντα».

Η σχέση της Ντούα Λίπα και του Κάλουμ Τέρνερ  ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2024, ενώ οι φήμες για τον αρραβώνα τους ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες πόζαρε φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Η επιβεβαίωση ήρθε τελικά τον Ιούνιο μέσα από συνέντευξη της 30χρονης σταρ στη British Vogue. «Ναι, αρραβωνιαστήκαμε. Είναι πολύ συναρπαστικό», είχε πει η Λίπα. «Αυτή η απόφαση να γεράσουμε μαζί, να έχουμε μια κοινή ζωή και απλώς, δεν ξέρω, να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι για πάντα – είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό συναίσθημα», είχε εξομολογηθεί.

Πηγή ανέφερε στο People τον περασμένο Ιούνιο ότι το ζευγάρι απολαμβάνει τον αρραβώνα του και δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Η Ντούα είναι ξετρελαμένη με τον Κάλουμ. Έχουν μιλήσει για το μέλλον τους και για τον γάμο τους», είχε πει η πηγή. «Αλλά αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα και είναι ακόμα μέσα σε αυτή τη γιορτινή “διάθεση”. Δεν έχουν καν προγραμματίσει τον γάμο τους ακόμη», είχε προσθέσει.

Πρόσφατα το ζευγάρι αποφάσισε να συνεργαστεί, ιδρύοντας την TwentyTwo Films Limited.  Η εταιρεία έχει ως αντικείμενο την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, με την 30χρονη ποπ σταρ και τον 35χρονο ηθοποιού να έχουν ίσα μερίδια.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι που μίλησε στη Sun είχε σχολιάσει: «Η Ντούα και ο Κάλουμ είναι πολύ φιλόδοξοι άνθρωποι και έχουν πολλά σχέδια για εγχειρήματα που θέλουν να κάνουν μαζί. Εκείνη έχει δοκιμάσει ήδη στο παρελθόν να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Αλλά αν προχωρήσει σε νέα πρότζεκτ, θέλει να έχει μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο». Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Εκείνη και ο Κάλουμμ έχουν πάρα πολλές ιδέες που πιστεύουν ότι θα λειτουργήσουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά οι μηχανές έχουν μπει μπροστά».

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας εδώ;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@polismedia.gr και γίνετε μέρος της δυναμικής ενημέρωσης του Polismedia!


Source link

spot_img

Related articles

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Σε ισχύ από σήμερα – Δείτε τις ποινές

Από σήμερα, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, τίθεται σε εφαρμογή ο...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως έως τις 19 Σεπτεμβρίου

Συνολικά 74.662.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 88.722 δικαιούχους από τις 15 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2025 στο...

Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Ανησυχία για τη χώρα που «πεθαίνει»

Το σκάνδαλο διαφθοράς και κατάχρησης ευρωπαϊκών πόρων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να...
Polis

Polis

🗣 Μιλήστε μαζί μας τώρα στο Messenger!

I will be back soon

Polis
💬 Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία!
Η ομάδα του Polis Media θα σας απαντήσει σύντομα.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! 🙏
Messenger