Υπάλληλος του ΟΣΕ έκλεβε υλικά από αποθήκες

Date:

Share post:

Τις αποθήκες στις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. μέσα στην πόλη της Λάρισας λεηλατούσε ένας 58χρονος σιδηροδρομικός υπάλληλος για να αυξήσει με «μαύρο» χρήμα το εισόδημά του, πουλώντας τις μεταχειρισμένες μπαταρίες που έκλεβε σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης συσσωρευτών!

 

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν διαπιστώθηκε ότι το πρωί του Σαββάτου είχε κλέψει επτά μπαταρίες και τις είχε πουλήσει στην επιχείρηση αντί 100 ευρώ. Μάλιστα, από τις 11 Αυγούστου ως τις 19 Σεπτεμβρίου, είχε εισβάλει άλλες πέντε φορές στην αποθήκη και είχε κλέψει άλλες 29 μεταχειρισμένες μπαταρίες, τις οποίες πούλησε στην ίδια επιχείρηση αντί 300 ευρώ!

Οι τελευταίες επτά μπαταρίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον Οργανισμό, ενώ κατασχέθηκαν και τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 58χρονου ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για κλοπή δημόσιας περιουσίας.

Λεηλασία και σε αντλιοστάσιο στην Άρτα

Χωρίς νερό άφησαν άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά στο Κομπότι της Άρτας, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής διέρρηξαν το αντλιοστάσιο και ξήλωσαν καλώδια μήκους δεκάδων μέτρων για να αρπάξουν τον χαλκό! Η βλάβη αποκαταστάθηκε άμεσα από συνεργεία του Δήμου, ενώ η Ασφάλεια Άρτας ερευνά για να εντοπίσει τους εισβολείς.

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...