Το υπερόπλο της Κίνας που προκαλεί τρόμο στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Date:

Share post:

Ένα νέο, απίστευτο όπλο έκανε επίδειξη η Κίνα καθώς ανέπτυξε drones-καμικάζι τα οποία αφανίζουν το οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους!

 

Η κρατική εταιρεία CETC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που προκαλεί τρόμο. Σε αυτό φαίνεται ένα φορτηγό να ανοίγει την καταπακτή του και να εκτοξεύει σαν ρουκέτες τα drones, τα οποία αμέσως ανοίγουν φτερά και ελέγχονται από χειριστές.

Τα drones έχουν πάνω τους κεφαλές γεμάτες εκρηκτικά και μπορούν να διαπεράσουν κάθε ραντάρ, αφού είναι πολύ μικρά!

Μιλώντας στους Times, ο ειδικός σε θέματα όπλων, Paul Scharre, τόνισε: «Δεν ξέρουμε από το video αν τα drones είναι συγχρονισμένα ή όχι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αν αυτά τα drones μπορέσουν να κουβαλήσουν πυρηνικές κεφαλές»!

Αξίζει να σημειωθεί πως το project με τα drones-καμικάζι είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη την επόμενη τριετία.

Την ίδια ώρα, ο αμερικανικός στρατός φέρεται να έχει σε εξέλιξη ένα άλλο πρόγραμμα, το οποίο θα είναι ουσιαστικά αεράμυνα κατά drones.

 

 

 

spot_img

Related articles

Ενημέρωση από τον Δήμο για τους καθαρισμούς των οικοπέδων & τον κανονισμό Πυροπροστασίας – Ποιους αφορά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σχετικά με τους καθαρισμούς των οικοπέδων και τον κανονισμό Πυροπροστασίας  Αναλυτικά: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ...

Τι συμβαίνει με τα ξερά χόρτα & κλαδιά σε Ραφήνα και Πικέρμι – Ολόκληρες ντάνες στο Κόκκινο Λιμανάκι! (φωτό & βίντεο)

Μεγάλη είναι η αγωνία των κατοίκων σε Ραφήνα και Πικέρμι που βλέπουν ντάνες από ξερά χόρτα και κλαδιά...

Γιατί η NASA θα προσθέσει ένα «τεχνητό άστρο» στον ουρανό

Μια νέα φωτεινή κουκκίδα θα προστεθεί στα άστρα του ουρανού των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας. Η NASA προγραμματίζει για το...

Διαζύγιο: Μήπως ο γάμος σας είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει;

Κάθε σχέση περνά από δοκιμασίες και δυσκολίες. Άλλες διαχειρίσιμες, άλλες πάλι όχι. Αν ένας γάμος βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης,...