Τι είπε στη Polis media ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμιου, Άρης Μπουράνης

Date:

Share post:

Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να πάμε το Δήμο μπροστά

O Άρης Μπουράνης, είναι εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος Πικερμίου με τον Βαγγέλη Μπουρνούς. Πριν από περίπου 3 μήνες ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Πρόκειται για μία νευραλγική θέση που σε πολλές περιπτώσεις βγάζει ή δεν βγάζει Δήμαρχο. Μπορεί τα έργα και οι δράσεις να αποτελούν την πρώτη εικόνα ενός Δήμου, αλλά η αντιμετώπιση της καθημερινότητας, πολλώ δε μάλλον της καθαριότητας, μετράει πάρα πολύ στους κατοίκους.

Θεωρήσαμε λοιπόν σωστό να μιλήσουμε μαζί του, πολύ περισσότεροι όταν λόγω και της εμπειρίας του (εργαζόμενος ως οδηγός σε άλλους Δήμους), έχει το δυνατότητα να βλέπει τα πράγματα και από τις δύο σκοπιές…

 

-Κύριε Μπουράνη ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς σας επέλεξε για αυτή τη θέση όταν η τωρινή δημοτική αρχή συμπλήρωσε ένα χρόνο της νέας θητείας.

Φυσικά και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την μεγάλη τιμή που μου έκανε δίνοντας αυτή την ιδιαιτέρως νευραλγική αντιδημαρχία. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του και των προσδοκιών των συμπολιτών μου.

-Πείτε μας δύο λόγια για την καθημερινότητα στη θέση ευθύνη σας

Από τα χαράματα στους δρόμους για να δω και να καταγράψω τα προβλήματα και να δώσω τις απαιτούμενες οδηγίες για την επίλυση τους στους εργαζόμενους του τομέα μου.

-Πως τα πάτε μαζί τους;

Θεωρώ πως οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και αρμονικές. Μη ξεχνάτε πως έχω περάσει και εγώ από τη θέση τους -ως εργαζόμενος- και τους καταλαβαίνω καλύτερα από το καθένα. Η εμπειρία μου αυτή με βοηθάει να κατανοώ καλύτερα το που πάσχει και πως μπορεί να βοηθηθεί το όλο σύστημα.

-Αλλάξατε κάτι προς το καλύτερο από τη μέρα που αναλάβετε;

Ο Δήμος μας είναι λειτουργικός και καθαρός και συνεχώς βελτιώνεται. Προσωπικά προσπάθησα να κάνω ενέργειες για να εξελίξω το σύστημα του ελέγχου υλοποίησης των εργασιών και να αναπροσαρμόσω τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας ώστε να έχει ως συνέπεια την καλύτερη αποκομιδή και εξειδίκευση των εργατοωρών.

-Είστε υπεύθυνος και για την Πολιτική Προστασία. Δύσκολη θέση σε ένα “χτυπημένο” Δήμο…

Πράγματι ο Δήμαρχος μου ανέθεσε και αυτόν τον πολύ δύσκολο τομέα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προλάβουμε το «κακό». Η στήριξη και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για αυτό, των παιδιών της πολιτικής προστασίας (μονίμων και εθελοντών) είναι κάτι που πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι ήσυχος και ασφαλείς.  Μέχρι σήμερα σε τρεις περιπτώσεις που χρειάστηκε η επέμβαση μας, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, η αντιμετώπιση ήταν άριστη. Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι να είμαστε αχρείαστοι…

-Πως είναι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας;

Με μία λέξη άψογες. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

-Αν και οι επόμενες εκλογές είναι μακριά, σκέφτεστε να είστε και πάλι υποψήφιος;

Δεν νομίζω πως είναι μακριά για κανένα που έχει αποφασίσει να εκτεθεί και να ασχοληθεί με τα κοινά και που θέλει να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τον τόπο που ζει αυτός με την οικογένεια του. Σήμερα λοιπόν που μιλάμε για να απαντήσω, δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό από το να κατεβώ ξανά με το ψηφοδέλτιο φυσικά του Βαγγέλη Μπουρνούς.

-Ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία στο έργο σας…

Και εγώ από τη πλευρά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνετε μέσα από την εφημερίδα σας να μιλήσω για το δύσκολο έργο και τις προσπάθειες που κάνουμε ως Δημοτική αρχή για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Εφημερίδα Polis media

spot_img

Related articles

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αγελάδες… καβάλησαν η μία την άλλη μπροστά στη Βασίλισσα Καμίλα – Ξέσπασε σε γέλια

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό συνέβη κατά την επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα στο Τζέρσεϊ των Αγγλονορμανδικών...

To παραμυθένιο love story της πριγκίπισσας Λεονόρ με νεαρό ισπανό ποδοσφαιριστή της Barcelona

Μια ακόμη ιστορική βραδιά ήταν η χθεσινή για την Ισπανία, και συγκεκριμένα για την Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας,...

Ολυμπιακός – Φορτούνης: Αποφασίζει Αραβία και οι «ερυθρόλευκοι» δεν περιμένουν άλλο

Ο Κωστάς Φορτούνης είχε στα χέρια του την μεγαλύτερη πρόταση που έκανε ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός. Αναγνωρίζοντας τη...

Ποια είναι η πλουσιότερη ηθοποιός του κόσμου με περιουσία ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων;

Αν σας ρωτούσαν ποιος πιστεύετε ότι είναι ο/η πλουσιότερος/η ηθοποιός στον κόσμο, ποιος θα λέγατε; Ο Ντουέιν Τζόνσον ή ο Τομ...