Τόνι Κούκοτς ήταν μέλος των Σικάγο Μπουλς τη σεζόν 1997-1998 και σίγουρα γνωρίζει άριστα τι ακριβώς συνέβη. Γι’ αυτό και έχει πολύ ενδιαφέρον η άποψή του όχι μόνο για τα δύο πρώτα επεισόδια του «The Last Dance», αλλά για ότι θα επακολουθήσει. Στον παλαίμαχο Κροάτη άσο δεν πολυάρεσε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν ορισμένα πράγματα, ενώ φάνηκε αντίθετος για το γεγονός ότι δεν δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος.
«Πραγματικά λατρεύω τα πράγματα που κάναμε ως ομάδα. Αυτή η ομάδα δούλεψε σκληρά και ήταν αφοσιωμένη. Μιλάμε για άτομα που κέρδισαν έξι πρωταθλήματα σε οκτώ χρόνια και εμείς ψάχνουμε να βρούμε μια σκοτεινή νότα» τόνισε στο NBC ο Κούκοτς, ο οποίος είναι σύμβουλος του ιδιοκτήτη της ομάδας Τζέρι Ράινσντορφ.
Όσο για την ευχή του ενόψει των επόμενων επεισοδίων; «Ελπίζω ότι τα επόμενα επεισόδια θα είναι πιο φωτεινά, μια γιορτή του μπάσκετ και όχι να βλέπουμε ποιος είναι ένοχος ή τι έφταιξε που η ομάδα δεν κέρδισε οκτώ ή δέκα πρωταθλήματα».
Τόνι Κούκοτς, δεν θέλουμε να σου το χαλάσουμε, αλλά μάλλον δεν πρέπει να περιμένεις πάρα πολλά…
sport24.gr