Ποδόσφαιρο τέλος για φέτος, τουλάχιστον όσον αφορά τη Γ’ Εθνική, αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο καθώς αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, όπως φυσικά και των πρωταγωνιστών του αθλήματος.
Η απόφαση της ΕΠΟ για μη συνέχιση των πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής και ΕΠΣ έφερε και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Θύελλας στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεπώς οι «λιγνυτωρύχοι» γνωρίζουν και σε ποια θέση τερματίζουν.
Αυτή είναι η 6η θέση έχοντας 34 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις με 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ αναφορικά με τα τέρματα είναι 21 υπέρ και 18 κατά.
Για την ιστορία η Θύελλα είχε να δώσει ακόμα τρία ματς κατά σειρά με την Κόρινθο (εντός), τη Ρόδο (εκτός) και τον Παναρκαδικό (εντός).
Kαι στην Τριγλία αναφορικά με τις υποχρεώσεις της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, εκεί που οι “κιτρινόμαυροι” καταλαμβάνουν την 3η θέση με 40 βαθμούς σε 22 παιχνίδια, με απολογισμό 12 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 40-26.
Τέλος για την ιστορία, η Τριγλία είχε να δώσει ακόμα οκτώ παιχνίδια. Κόντρα σε Αστέρα Βάρης (εντός), Μάχη Μαραθώνα (εκτός), Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (εντός), Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου (εκτός), Παλλαυρεωτικό (εντός), Σαρωνικό Αναβύσσου (εκτός), Κορωπί (εντός) και Γλυκά Νερά (εκτός).
irafina.gr