Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν: Στον εισαγγελέα ο πατέρας (vid)

Date:

Share post:

Καθοριστικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της 7χρονης αγνοούμενης Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της που ανακρίνεται από τη Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών κρατείται από το απόγευμα της Τρίτης για κατοχή πλαστών εγγράφων και μαζί του εξετάζονται οι ομοεθνείς του συγκάτοικοι και φίλοι του.

Οι Αρχές πιστεύουν πως έχει φροντίσει να φύγει στο εξωτερικό η κόρη του ενώ εξετάζουν και την πιθανότητα τυχόν παράνομης υιοθεσίας στο εξωτερικό.

Εξαιτίας των στοιχείων που έχουν προκύψει υπάρχει στενή συνεργασία για την υπόθεση με τις γαλλικές Αρχές, την Europol και την Interpol.

 

Ο πατέρας της Βαλεντίν από το Κονγκό, θα παραμείνει υπό κράτηση και η ανάκρισή του θα συνεχιστεί, φιλοδοξώντας οι Αρχές να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επίσης θα πρέπει να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για το πλαστό έγγραφο, ωστόσο αν από την ανάκριση προκύψουν έως το πρωί εξελίξεις για το βασικό ερώτημα που είναι η τύχη της Βαλεντίν, ενδεχομένως να γίνει μία δικογραφία, ανάλογα με τα δεδομένα.

spot_img

Related articles

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι Σήμερα, στο Πικέρμι, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για την...

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας Η χθεσινή τραγωδία στη Ραφήνα, όπου μια...

Χρήστος Μουζακίτης: Το μέλλον είναι εδώ και λάμπει σαν διαμάντι

Η σχέση του παίκτη με την μπάλα είναι ερωτική, οδηγεί σε διαδρόμους μυσταγωγίας και μεταξύ των δύο αναπτύσσεται...

Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την Μέχελεν...