Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε επειδή…δάγκωσε τα γεννητικά όργανα αντιπάλου του

Date:

Share post:

Με πενταετή αποκλεισμό από το τοπικό πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ανατολική Γαλλία επειδή δάγκωσε το… πέος αντιπάλου του σε καβγά μετά από τον αγώνα των ομάδων τους.

Το «τρομοκρατικό πλήγμα» συνέβη στις 17 Νοέμβρη, αλλά έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικό πόρταλ της Λωρραίνης το περιστατικό συνέβη μετά από αγώνα των ομάδων Terville και Soetrich που έληξε ισόπαλος 1-1.

Το θύμα – που αγωνίζεται με τη φανέλα της Terville – προσπάθησε να χωρίσει τον δράστη – ποδοσφαιριστή της Soetrich από καβγά με αντίπαλό του στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου, και βρήκε… το μπελά του, καθώς χρειάστηκε να γίνουν 10 ράμματα για να κλείσει η πληγή…

Η πειθαρχική επιτροπή έλαβε απόφαση για την αυστηρή τιμωρία του δράστη, ωστόσο, εκτός από το δράστη, με εξάμηνη τιμωρία αποβολής από τα γήπεδα τιμωρήθηκε και το θύμα – που φιλοδοξούσε να είναι ο «ειρηνοποιός»!

«Το περιστατικό συνέβη μετά το ματς, στο πάρκινγκ του σταδίου… Υπήρξε συμπλοκή, η κατάσταση κλιμακώθηκε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα» σχολίασε ο Emmanuel Saling στέλεχος του τοπικού πρωταιλήματος.

«Η ευθύνη (των δυο ποδοσφαιριστών) είναι λίγο – πολύ κοινή» δήλωσε δε. Η γηπεδούχος Terville τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 200 ευρώ επειδή δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Με πληροφορίες από skai

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...