Οι Τούρκοι κλείνουν το τελωνείο στους Κήπους

Date:

Share post:

Οι τουρκικές αρχές έκλεισαν το τελωνείο στους Κήπους, επικαλούμενες τεχνικές εργασίες στον χώρο!Ο σ ταθμός δεν λειτουργεί από τις 9:30 π.μ και θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον έως τις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε μια κίνηση που κινεί την καχυποψία!

Την ίδια ώρα, η κατάσταση παραμένει τεταμένη, για έκτη συνεχόμενη μέρα, στην ελληνοτουρκική μεθόριο εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης δεκάδων χιλιάδων εισβολέων από την τουρκική πλευρά.   

Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στον Έβρο, καθώς παράνομοι μετανάστες παραμένουν στην τουρκική πλευρά.

Η Αθήνα έχει δώσει εντολή, όπου παρατηρείται υπερβολικά μεγάλη συγκέντρωση ατόμων από την τουρκική πλευρά να αναστέλλεται η λειτουργία των μικρών τελωνίων, όπως έγινε και στις Καστανιές όπου τις τελευταίες ημέρες δεν εξυπηρετούνται ούτε οι πολίτες που διαθέτουν όλα τα νόμιμα έγγραφα.

Οι ελληνικές αρχές είναι έτοιμες να κλείσουν τα τελωνεία όπου υπάρχει κίνδυνος μαζικής εισροής, ακόμα και αν αυτά φυλάσσονται. 

 

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...