Στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας, οι «Λιγνιτωρύχοι» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το απόγευμα της Κυριακής και βράβευσαν τους αθλητές που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Το καλωσόρισμα έκανε ο Χρήστος Μυτιληναίο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να βραβεύει τους αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Παπακωνστνατίνου, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, και ανέφερε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, σε οικονομικό και αθλητικό επίπεδο, τόσο η διοίκηση όσο και οι παίκτες τους τελευταίες μήνες, που δεν μπορούσε η ομάδα να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα λόγω των εργασιών για την αλλαγή χλοοτάπητα. Ευχαρίστησε τους παίκτες, και το τεχνικό τιμ και ανέφερε πως για τους παραπάνω λόγους ευελπιστεί σε μία καλύτερη επιχορήγηση από την πλευρά του Δήμου, σε σχέση με πέρσι. Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδα
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που πέτυχαν την είσοδο τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Στην ομιλία τoυ ο κ. Μπουρνούς ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να βραβεύει τον ανιψιό του. Επίσης είπε πως προτίμησε να δεχθεί το κόστος και να μην παραλάβει νωρίτερα το γήπεδο καθώς υπήρχαν προβλήματα με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα και πως όσο αφορά την επιχορήγηση των ομάδων, όλα τα συνυπολογιστούν όταν έρθει η ώρα.
Πηγή: irafina.gr