Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και τον Γιώργο Λιάγκα

Related posts

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο σχεδιαστής ήταν καλεσμένος, πήγε στο στούντιο, αλλά αποχώρησε λίγο πριν εμφανιστεί.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” στον ΣΚΑΙ ήταν ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής 3, Λάκης Γαβαλάς, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ωστόσο, ο Γαβαλάς, ενώ πήγε στο στούντιο της εκπομπής και ετοιμαζόταν στο δωμάτιο του make-up, δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και αποχώρησε από το πλατό, πριν καν εμφανιστεί.

Αφορμή για το γεγονός αυτό στάθηκε η συμπεριφορά του Λιάγκα λίγο πριν τον υποδεχθεί, ο οποίος σε μια προσπάθειά του να κάνει χιούμορ, φαίνεται πως προσέβαλε τον διάσημο σχεδιαστή.

Συγκεκριμένα, ο Λιάγκας φόρεσε στο κεφάλι του μια εκκεντρική περούκα με καπέλο και κοσμήματα, σαν εκείνες που συνηθίζει να φοράει ο Γαβαλάς, ο οποίος είναι γνωστός για το εξεζητημένο του στυλ.

Η κίνηση αυτή του Λιάγκα δεν άρεσε στον σχεδιαστή μόδας, που μάλλον το θεώρησε κοροϊδευτικό από μέρους του και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της εκπομπής να του αλλάξουν γνώμη.

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα τους κρατάει χρόνια, αφού το 2014 ο Γαβαλάς είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Λιάγκα, μετά τα σχόλια του παρουσιαστή για την εκκεντρική εμφάνιση του σχεδιαστή με κόκκινο κραγιόν στο “Dancing With The Stars”.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε χαρακτηρίσει την εμφάνιση του πρώην επιχειρηματία, μεταξύ άλλων, “εμετική”, ενώ είπε πως στο “The Voice”, που παρουσίαζε τότε, δε θα ανεχόταν μια τέτοια εμφάνιση.

Πηγή: www.news247.gr

Next Post