Μπλόκο στα Λιμανάκια για τους «κοντράκηδες»: Η αστυνομία σταματάει «φτιαγμένα» αυτοκίνητα

Date:

Share post:

Μπλόκο σε όσους κάνουν κόντρες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης έστησε κλιμάκιο της Τροχαίας τα ξημερώματα της Κυριακής (18/10).

Μεγάλη επιχείρηση στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης από την Τροχαία κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 τα ξημερώματα της Κυριακής (18/10), με τους «κοντράκηδες» να πέφτουν σε… μπλόκο!

Η επιχείρηση ήταν πολύ μεγάλη, με αστυνομικούς να «τη στήνουν» και να κρύβονται σε επιλεγμένα σημεία, μετά από επικίνδυνες στροφές, κάνοντας τσακωτούς ουκ ολίγους… βιαστικούς οδηγούς.

Στην κάμερα, μάλιστα, καταγράφηκε η στιγμή, που ένα γκρι «φτιαγμένο» αυτοκίνητο έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και «κοκκαλώνει», όταν του κάνουν νόημα οι αστυνομικοί να σταματήσει.
Λίγο αργότερα, δε, ομάδα νεαρών με μηχανές διέσχισε με ταχύτητα την περιοχή. Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι, επίσης με μηχανές, τους σταμάτησαν λίγο παρακάτω και τους οδήγησαν στο σημείο ελέγχου, για να τους βεβαιώσουν τις παραβάσεις.

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...