Mην είσαι χαζός! 10 σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει

Date:

Share post:

Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι σε φλερτάρει και σίγουρα δεν πρέπει να τα αγνοήσεις, καθώς σου δίνουν το “πράσινο φως” για να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Πιθανότατα έχεις βιώσει τη στιγμή που το βλέμμα σου συναντιέται με αυτό μιας γυναίκας σε ένα μπαρ, ωστόσο δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα γι’αυτό, φοβούμενος ότι ίσως σε περάσει για τον τύπο του άνδρα που προσεγγίζει μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή το βλέμμα της έπεσε πάνω του. Αν αναρωτιέσαι πότε είναι τελικά η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την πρώτη κίνηση, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω – όχι και τόσο εμφανή – σημάδια που δείχνουν ότι σε φλερτάρει.

1. Οπτική επαφή: Την πρώτη φορά που σε κοίταξε, μπορεί να έφταιγε η γυναικεία περιέργεια. Αν ενδιαφέρεται όμως, θα την πιάσεις να το ξανακάνει και δεν θα είναι σύμπτωση.

2. Κοιτάζει το δεξί σου χέρι: Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το παρατηρήσεις, αλλά αν ενδιαφέρεται, θα θέλει να βεβαιωθεί ότι είσαι… “διαθέσιμος”. Αν δεις το βλέμμα της να κινείται προς το δεξί σου χέρι, καλά τα πας.

3. Σου χαμογελάει : Ένα χαμόγελο είναι πάντα καλό σημάδι και αποτελεί σαφώς πιο τολμηρή κίνηση από μια απλή ματιά. Και οι γυναίκες συνήθως δεν χαρίζουν έτσι απλόχερα τα χαμόγελα, εκτός κι αν το εννοούν.

4. Οι φίλες της σε ελέγχουν : Εάν οι φίλες της κοιτάζουν προς την κατεύθυνση σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους εξέφρασε το ενδιαφέρον της για εσένα και τώρα να αναμένει την έγκρισή τους.

5. Χαϊδεύει τα μαλλιά της: Αφού έχει σιγουρευτεί ότι την κοιτάζεις, θα θέλει επίσης να σιγουρευτεί ότι αυτό που βλέπεις είναι όμορφο και σeξι. Μπορεί να κουνήσει το κεφάλι της ναζιάρικα, ή ακόμη και να παίξει με τα μαλλιά της. Αυτές οι μικρές κινήσεις είναι ο τρόπος της να φλερτάρει από μακριά.

6. Δεν θα μιλήσει σε άλλους και αν το κάνει θα σε κοιτάξει: Ορισμένες γυναίκες μιλάνε σε πολλούς άνδρες σε ένα μπαρ, είτε για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, είτε γιατί απλά θα τις κεράσουν ένα ποτό. Αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δεν θα σου ρίξει ακόμη πολλές ματιές. Αν συνεχίσει όμως να σε κοιτάζει, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να περπατάς προς το μέρος της.

7. Χορεύει στην… “περιοχή” σου: Αν μπορεί να χορέψει, θ’ αρχίσει να χορεύει δίπλα σου. Θα πάρει μάλιστα μαζί της και τις φίλες της, τοποθετώντας τις στρατηγικά μπροστά της, έτσι ώστε να μπορεί να χορέψει ενώ σου έχει γυρισμένη την πλάτη, δείχνοντας αδιάφορη, αλλά οι φίλες της θα ελέγχουν αν την κοιτάς.

8. Βάζει μια φίλη της να πιάσει κουβέντα στους φίλους σου: Εάν είναι μαζί με μια φίλη της, είναι πολύ πιθανό να την στείλει να προσεγγίσει τους δικούς σου φίλους, για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για εσένα. Πριν ωστόσο η φίλη της επιστρέψει για να της πει όσα έμαθε για σένα, μπορείς να κάνεις την κίνηση και να της μιλήσεις αιφνιδιάζοντας την.

9. Περνάει από μπροστά σου χαμογελώντας: Αν περνάει από μπροστά σου και ταυτόχρονα σε κοιτάζει, μπορεί να είναι επειδή θέλει να την ακολουθήσεις. Προσέφερε της ένα ποτό ή χόρεψε μαζί της.

10. Φεύγει από τις φίλες της για να καθίσει μόνη της στο μπαρ: Το πιο πιθανό είναι πως το κάνει για να φαίνεται πιο προσιτή. Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να την προσεγγίσεις και να της πιάσεις την κουβέντα.

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...