Μία άλλη άποψη: Κλείστε μέσα τους δήθεν ειδικούς για να σωθούμε

Date:

Share post:

Αφού μας πρήξανε από τη δεκαετία του ΄70 ότι θα λιώσουν οι πάγοι των πόλων λόγω των ρύπων της ατμοσφαιρικής μόλυνσης και θα πλημμυρίσουν οι πόλεις.

Αφού μας πρήξανε ότι για την ατμοσφαιρική ρύπανση που φέρνει την υπερθέρμανση δήθεν του πλανήτη, φταίει ο μεγάλος παγκόσμιος πληθυσμός που πρέπει να μικρύνει και ότι φταίνε οι αγελάδες και τα μωρά που γεννιούνται.

Αφού μας είπαν ότι τελικά δεν υπερθερμαίνεται ο πλανήτης και ότι απλά έχουμε κλιματική αλλαγή λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης, χθες μας είπαν, ότι έχουμε αύξηση θερμοκρασίας επειδή το LOCK DOWN, που οι ίδιοι επέβαλαν με την μούφα, από ότι αποδείχθηκε πανδημία του κορωνοϊού, επέφερε μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων και ο Ήλιος θα μας ζεστάνει πιό εύκολα και έρχονται πολύ ψηλές θερμοκρασίες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για επίσημο ψέκασμα για μείωση των θερμοκρασιών και μείωση της ηλιοφάνειας.

Με δυο κουβέντες ομολόγησαν ότι η περιβόητη δήθεν μη αναστρέψιμη ατμοσφαιρική ρύπανση εξαφανίστηκε μέσα σε δύο μήνες.

Το μόνο πρόβλημα για να γίνει αντιληπτή αυτή η απάτη των δήθεν ειδικών που τους πληρώνουν οι λαοί με τους υπέρογκους φόρους που καταβάλουν, είναι το ότι οι λαοί είναι ηλίθιοι και έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμούνται τις επιστημονικές κοτσάνες, που τους έχουν πασάρει κατά καιρούς οι δήθεν “μεγάλοι και έγκριτοι” επιστήμονες. Για να μην αναφερθώ και στους γελοίους που σε διάφορα θέματα που είχα καταγγείλει ή αποκαλύψει στο παρελθόν εγώ, εδώ στην Ελλάδα, με κατηγορούσαν και μετά βγήκαν στο internet να πουν αυτά που έλεγα εγώ σαν δικές τους θεωρίες.

Μιλάω για το νερό στον πλανήτη Άρη, το ότι ζούμε σε ένα ΜΑΤΡΙΞ και ένα σωρό άλλα πράγματα. Αυτά τα δύο τελευταία δεν τα αναφέρω σαν παράπονα, αλλά για να αποδείξω ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Εκείνοι που με λοιδορούσαν για το θέμα του νερού στον πλανήτη Άρη, τώρα βγαίνουν και λένε ότι έκαναν έρευνες και το ανακάλυψαν αυτοί.

Εκείνοι που με λοιδορούσαν για την άποψή μου ότι ζούμε σε ένα ΜΑΤΡΙΞ τώρα κάνουν ολόκληρες ομιλίες για την μεγάλη τους δήθεν αυτή θεωρία και ο κόσμος τους λέει και μπράβο.

Αυτό τον πλανήτη έχουμε, με αυτόν πορευόμαστε. Απλά ώρες ώρες, μου έρχεται να πω αυτό που είχε πει και ο Morrison. Σταματήστε τον πλανήτη, θέλω να κατέβω.

el.gr

spot_img

Related articles

50 Χρόνια Δημοκρατίας στην Ελλάδα: Ένας Απολογισμός της Μεταπολίτευσης

50 Χρόνια Δημοκρατίας στην Ελλάδα: Ένας Απολογισμός της Μεταπολίτευσης 558 Λ / 2,5 λεπτά Δ Σήμερα, η Ελλάδα γιορτάζει την...

Η οικονομία στη Μεταπολίτευση: από το αίτημα της αναδιανομής στην κρίση του «υπαρκτού νεοφιλελευθερισμού»

Η οικονομική ιστορία των τελευταίων πενήντα ετών, είναι από τις πιο σύνθετες στην ελληνική ιστορία. Όχι μόνο ως...

Ο Μασεράνο, ο Έσε και το όνειρο της Αργεντινής: Για αυτό που δεν πέτυχε άλλος κανείς

Στις μέρες δόξας της Αργεντινής εύκολα διαλέγεις ένα σωρό από παρτίδες που έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους: Ο...

Πώς συμπεριφέρονται οι ερωτευμένοι άνδρες… που το κρύβουν – Τα 8 πράγματα που κάνουν ασυναίσθητα

Οι άνδρες δεν έχουν μάθει να εκδηλώνονται ή να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος για...