Μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση ζητάνε οι διαρρήκτες της χώρας

Date:

Share post:

Να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας ζήτησαν σήμερα οι διαρρήκτες της χώρας.

Σε επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ένωση Διαρρηκτών «Ρ.Ι.ΦΙ.ΦΙ», κάνει λόγο για προβλεπόμενη κάθετη πτώση του τζίρου λόγω των νέων μέτρων, τονίζοντας ότι ο κλάδος απειλείται με οικονομική καταστροφή.

 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της Ένωσης περιέγραψε την κατάσταση στο επάγγελμα ως τραγική: «Ήδη από την καραντίνα στην αρχή του χρόνου δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Τώρα με το νυχτερινό lockdown όλος ο κόσμος θα είναι πάλι σπίτι του. Επίσης, αν μπούμε σε κάποιο σπίτι, καραδοκεί ο κίνδυνος μόλυνσης παρότι εμείς πρώτοι φορούσαμε μάσκες και πριν τον κορωνοϊό» επεσήμανε.

«Η δουλειά έχει πέσει τόσο πολύ που τις προάλλες ένας συνάδελφος έπεσε θύμα ληστείας λίγα μέτρα από το σπίτι του από άλλο συνάδελφο. Ληστής να ληστεύει ληστή, πού ακούστηκε. Φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε.»

«Ζητάμε από την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από το πρόβλημα μας και να μας εντάξει στα μέτρα στήριξης. Ένσημα δεν έχουμε, αν δεν δουλέψουμε τι θα κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε; Αφού είμαστε ήδη» κατέληξε.

tovatraxi.com

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...